İOS 5 Hangi Cihazlara Yüklenebilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
İOS 5 Hangi Cihazlara Yüklenebilecek
İOS 5, tüm yeni özellikleri ile birlikte iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad 2 ile üçüncü ve dördüncü nesil iPod Touch'lara yüklenebilecek.

Emre-45

Emre-45

Üye
3GS için çıkmayacak deniyordu ?

emreilhans

emreilhans

Üye
yav çıktıda 3gs için şöyle durum olacak %99 3g'nin başına gelen olacak.ilk başta sorun yok ancak 5.1.1 fila çıkınca bingo! bundanda destek çeklecek. politika bu. versiyon eskitmesi ile cihaz satıyorlar, yoksa telefona bişey olmuyor :D ama acayip kasar 3gs

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
yav çıktıda 3gs için şöyle durum olacak %99 3g'nin başına gelen olacak.ilk başta sorun yok ancak 5.1.1 fila çıkınca bingo! bundanda destek çeklecek. politika bu. versiyon eskitmesi ile cihaz satıyorlar, yoksa telefona bişey olmuyor :D ama acayip kasar 3gs
kasma gibi bir olay söz konusu değil hatta 4.3.3 den daha hızlı calısıyormus deneyenler var betasını.

emreilhans

emreilhans

Üye
çok stabil olacağını sanmıyorum. ama umarım öyledir. bende geçmeyi düşünüyorumda JB ve UNLOCK var :D :D o kadar tweak filan ohoooo :D

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
çok stabil olacağını sanmıyorum. ama umarım öyledir. bende geçmeyi düşünüyorumda JB ve UNLOCK var :D :D o kadar tweak filan ohoooo :D
betasını yükleyebilmen için udid kayıt alman lazım uzun iş en iyisi sonbaharı beklemek itunese geldikten sonra yüklerim.

emreilhans

emreilhans

Üye
udid kaydı aldım merak etmeye gerek yok sadece bekliyor bi kenarda hala düşünüyorum :oke: ama yüksetmeyeceğim 3gs imi satıp 4 alacağım inş 28inde ondan sonra hallederim : )

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
İOS 5 iLe artık itunes' e veda :)

emreilhans

emreilhans

Üye
evet o harika oldu. konferansı canlı takip ettim bunu duyunca şok oldum :D :D adamlar bir işletim sisteminin yeni versiyonuyla bile adından oldukça fazla söz ettirebiliyor. :pro:

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
ios 5 bana göre devrim niteliğinde

JuNKy__

JuNKy__

Üye
i tunes e elveda diceksek bilgileri nasıl aktarcaz beyler ? Konu hakkında pek bi bilgim yok o yuzden soruyorum :D

caglet

caglet

Üye
Ben olsam parayla android telefonlarınada satardım :D:D ne para kazanırdı..

----------Eklendi @ 23:35:28 ---------- Yazıldı @ 23:34:59 ----------

adam isterse indirsin app storeden ios 5'i .. kişi isterse satın alıp yuklesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt