Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İOS 5 Hangi Cihazlara Yüklenebilecek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ganster86
Üye
Konu Sahibi
İOS 5 Hangi Cihazlara Yüklenebilecek
İOS 5, tüm yeni özellikleri ile birlikte iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad 2 ile üçüncü ve dördüncü nesil iPod Touch'lara yüklenebilecek.
yav çıktıda 3gs için şöyle durum olacak %99 3g'nin başına gelen olacak.ilk başta sorun yok ancak 5.1.1 fila çıkınca bingo! bundanda destek çeklecek. politika bu. versiyon eskitmesi ile cihaz satıyorlar, yoksa telefona bişey olmuyor ama acayip kasar 3gs
yav çıktıda 3gs için şöyle durum olacak %99 3g'nin başına gelen olacak.ilk başta sorun yok ancak 5.1.1 fila çıkınca bingo! bundanda destek çeklecek. politika bu. versiyon eskitmesi ile cihaz satıyorlar, yoksa telefona bişey olmuyor ama acayip kasar 3gs
betasını yükleyebilmen için udid kayıt alman lazım uzun iş en iyisi sonbaharı beklemek itunese geldikten sonra yüklerim.
emreilhans
Üye
udid kaydı aldım merak etmeye gerek yok sadece bekliyor bi kenarda hala düşünüyorum ama yüksetmeyeceğim 3gs imi satıp 4 alacağım inş 28inde ondan sonra hallederim : )
Samsunspor
Emekli Yönetici
İOS 5 iLe artık itunes' e veda
emreilhans
Üye
evet o harika oldu. konferansı canlı takip ettim bunu duyunca şok oldum adamlar bir işletim sisteminin yeni versiyonuyla bile adından oldukça fazla söz ettirebiliyor.