İOS 5.1 sürümünde gevey çalışıyor arkadaşlar müthiş bir olay :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkangumus

Üye
    Konu Sahibi
İOS 5.1 sürümünde gevey çalışıyor arkadaşlar müthiş bir olay :)
inanmayan beni arasın kendi telefonumda gösteririm.Yemin ederim ki ios sürümüüm 5.1 ve gevey pro takır takır çalışmata.Facetime falan hepsi sağlam.

---------- Eklendi @ 22:53:53 ---------- Yazıldı @ 22:53:10 ----------

[email protected] dan mesaj atabilirsiniz isterseniz.

ozkangumus

Üye
    Konu Sahibi
inanmayan beni arasın kendi telefonumda gösteririm.Yemin ederim ki ios sürümüüm 5.1 ve gevey pro takır takır çalışmata.Facetime falan hepsi sağlam.

---------- Eklendi @ 22:53:53 ---------- Yazıldı @ 22:53:10 ----------

[email protected] dan mesaj atabilirsiniz isterseniz.

Bu arada cihazınıza kesinlikle orijinal ios 5.1 yüklemeyin.Snowbreeze ile baseband koruyarak custom firmvare hazırlayın ve itunes ten yükleyin tabi daha sonra cihazı aktifleştirmeniz lazım ondan sonra.gevey ve sim kartınızı takın cihazı kapatın.5.1 de gevey biraz farklı.iyi dinleyin
1- Telefonu açtıktan sonra çıkan çince veya ingilizce uyarıyı kabul edin eski gevey yönteminin aynısı.
2-Daha sonra 15 saniye bekleyin.Dedim ya 5.1 de biraz farklı telefonda sinyal barı kesinlikle olmayacak.15 saniye bekledikten sonra 112 yi arayın 3 saniye sonra kapatın.
3-Bu aşamada telefonunuzu uçak moduna alacaksınız ve biraz bekledikten sonra şu hatayı almalısınız.Sim kart hatası veya sim kart kaydı yapılamadı diye.Bu uyarıları gördükten sonra uçak modunu kapatın ve de geriye yaslanarak sinyal barınızın gelmesini bekleyin.
Umarım faydalı olmuşumdur.Herkese iyi forumlar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt