ios 4 hakkında bi kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
ios 4 hakkında bi kaç soru
bildiginiz üzere ios 4 piyasaya sürüldü şimid sorum şu bu sürüme jb yapılabiliyormu yapılıyorsa nasıl yapılıyor şimdiden saygılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
daha net olarak kimse bişi diyemez hele 2.3 ay geçsin herşey ortaya cıkar

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
ama youtubeden ve bir kac siteden takip ettigim kadarıyla kırlmış dev team sayfasında da kırıldıgı söleniyor inşallah unlock ta vardır

Lacrymosa

Üye
Eski yazılımları 1-2 dakikada kırıyorlar. 4'ü de hemen kırarlar. Ama önce telefon piyasaya yayılsın.

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
itunesten 4.0 a yükseltebiliyorsun sürümü ve anladıgım kadarıyla dev team daha ilk gün kırmış ve yeni 3g s serilierinde 4.0 sürüm olacakmış ama apple 3 g s serisini durdurdugunu söledi o nasıl oluyor ki

--------------- Ekleme ---------------

dawn kardeşim ya 3 g s lerde unlcok cıktımı kessin olarak

bejum3

bejum3

Üye
evet kirildi 3g redsnow ile kiriliyor ama oncelikle telfonunuzda ios 4.0 yuklu olmali anlatim burda icinde video anlatimda var. kernekli arkadasa tesekkurler

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
daha net olarak kimse bişi diyemez hele 2.3 ay geçsin herşey ortaya cıkar

ben restore ettım hıc bıse deısmedı bı ıtunese de gırebılıo :S

--------------- Ekleme ---------------

ben restore ettım hıc bıse deısmedı bı ıtunese de gırebılıo :S

tmm yaptım hersey oldu :D sorunsuz calısıo da cydia nedn bu kadar yawas bı de telefon acılrken bılgısayar ekranı gıbı yazılar cıkıo onu kapatamazmıyz ?

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
yanlız arkadaslar jb yapmadn multıtaskıng we ana ekran zemınını deıstıremıosnz iphone 3g de haberınız olsn ...

zed313

zed313

Üye
yanlız arkadaslar jb yapmadn multıtaskıng we ana ekran zemınını deıstıremıosnz iphone 3g de haberınız olsn ...
tema değişmiyor demek istiyorsun galiba jb yapmadan zaten 4 de değil hiç birinde değişmio..

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
tema değişmiyor demek istiyorsun galiba jb yapmadan zaten 4 de değil hiç birinde değişmio..

yoo hanı soylentılere gore 4 os ozellıklerınde bı cok yenılık war ve multıtaskıngle jb yapmadan tema uygulanabılıomus bu 3g de olmuo onu demek ıstedm..

zed313

zed313

Üye
yoo hanı soylentılere gore 4 os ozellıklerınde bı cok yenılık war ve multıtaskıngle jb yapmadan tema uygulanabılıomus bu 3g de olmuo onu demek ıstedm..
:hmmm anladım ama bi özelliği hoş uygulama içine uygulama atabiliosun tema değişiomu bilmiyorum birde bazı arkadaşlar sorun oldugunu yazmış os 4 de zaten iphonewnin kendi sitesinde adamlar yazmış 3gs ler yeni sürümde bi çok şeyden faydalanacak yeni işletim sistemi bütün 3GS modellerinde kullanılabilecek. Bununla birlikte iPhone 2G ve 3G kullanıcıları çoklu uygulama çalıştırma ve bluetooth klavye gibi özelliklerinden faydalanamayacaklar dio

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
:hmmm anladım ama bi özelliği hoş uygulama içine uygulama atabiliosun tema değişiomu bilmiyorum birde bazı arkadaşlar sorun oldugunu yazmış os 4 de zaten iphonewnin kendi sitesinde adamlar yazmış 3gs ler yeni sürümde bi çok şeyden faydalanacak yeni işletim sistemi bütün 3GS modellerinde kullanılabilecek. Bununla birlikte iPhone 2G ve 3G kullanıcıları çoklu uygulama çalıştırma ve bluetooth klavye gibi özelliklerinden faydalanamayacaklar dio

ewt jb yapmadan sadece dosyalama ve dıeer basıt yenılıklerı kullanabılıo 3g kullanıcıları ama jb yaptktan sonra tema program olmadn yanı dırek ıphondan (wınterboard'sz ) bı de multıtaskıng tabıı kı daha jb yenı we bı kac ay daha oturması lazm programların we jb nın daha kapsamlı we guncel olması ıcın merak eden arkadaslara tawsıye ederım en azndan yabancılık cekmez we meraklarını gıderırler ... ama yıne de en az 1 ay beklenmelı uygulamaların tamamen guncellenmesı ıcın 4 os icn .. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt