iOS 4.3 Ne zaman Çıkacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
iOS 4.3 Ne zaman Çıkacak?
Arkadaşlar iOS 4.3 Ne zaman Çıkacak? 14 şubatta çıkacak dediler, Kesin bilgisi olan varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kesin bir bilgi yok, o denilenler tahmin sadece..

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
Nadir benim sana iphone'la ilgili sorum olacaktı...msn adresini alsam olurmu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
burdan sorabilirsin..

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
benim iphone herşeyi sildim,restore yaptım...ilk günkü haline geldi....mailler,gps falan onları hepsini kapattım ama hücresel veri ağını kapamadım..kendi kendine veri alıp gönderiyor.Tl yiyor sürekli ,şarjı 1 gün gidiyor...modelim 3gs 16 gb. 4.2 var. ama hücresel veri ağını kapatıp açmakla uğraşmak istemiyorum...bu bendeki problem galiba dimi sürekli kendi kendine TL yemesi?? :( :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mecburen hücresel ağını her zaman kapatmak zorundasın..ya da hücresel ağdaki giriş bilgisinin birini değiştir girmesin..şarj için ise telefonun jailbreakli ise cydiaya repo.bingner.com adresini ekleyip sam ı kur..sen bunları yap ben sam ı nasıl aktif edeceğini anlatırım..

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
malsef jailbreakle değil Nadir :( hergün şarj ediyorum...paralıysa program alırım,bıktım hergün şarjdan.......

hakankurban

hakankurban

Üye
28 şubata ertelendi bir daha ertelenmezse çıkacak.4.2.1 de de erteleme yapmışlardı..

nirvanafb

Üye
arkadaşlar jailbreak açiniğini kapatmaya çalişiyoryor.ondan geçicecek belki 4.2.1 den daha fazla geç çikacak 4.3 jailbereak i belki de hiç çikmaz.

ycengiz

Üye
musclenerd resmi 4.3 çıkmadan 4.2.1 jb çıkamıyor demişti 4.3 çıksında artık herkes jb ye kavuşsun martda demişler nasıl olacak bende bekliyorum sabırsızlıkla !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt