iOS 4.3 mü ? Android 4.0 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

İOS - ANDROİD

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone5 ios 7.1 le çıkabilirmiş öle okumuştum android benim gözümde hala sorunlu mağaza çok büyük bi açık + spyware gibi sürekli google babaya veri toplayıp reklam yaptırıyor... Mağazaya sahte virüslü angry birds space konulmuş ya bundan daha büyük açık olur mu? 3 milyon indirmeyi geçmiş oyunu üretici firmadan başkasının koymasına göz yumulur mu?

Türe

Türe

Üye
iphone5 ios 7.1 le çıkabilirmiş öle okumuştum android benim gözümde hala sorunlu mağaza çok büyük bi açık + spyware gibi sürekli google babaya veri toplayıp reklam yaptırıyor... Mağazaya sahte virüslü angry birds space konulmuş ya bundan daha büyük açık olur mu? 3 milyon indirmeyi geçmiş oyunu üretici firmadan başkasının koymasına göz yumulur mu?

onları mağazaya kabul etmelerinin nedeni sırf uygulama sayısını fazla göstermek.

klongs

klongs

Üye
açık kaynak kodlu olduğu için denetimiz zayıf ama her mağazada var iostada bir uygulama rehberi çalıyordu sonra kaldırıldı wp marketplace de cinsel içerikli uygulamalar çok fazla

Türe

Türe

Üye
açık kaynak kodlu olduğu için denetimiz zayıf ama her mağazada var iostada bir uygulama rehberi çalıyordu sonra kaldırıldı wp marketplace de cinsel içerikli uygulamalar çok fazla

ama iosta 5 ise androidde 50 . Denetim olmalı :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cinsel içerik zarar demek değil ki.. Bizde öpüşmek ayıpken biçok ülkede su içmek gibi normal işin ahlak boyutu tartışılır o ayrı ama cinsel uygulamalar uzakdoğudan geliyor markete adamlarda kamasutra kültürü var.. Bu bi açık tehdit yada bi zarar değil karıştırmayalım.. Sırf çok uygulama olsun diye yapılması yanlış marketplace de denetim var en azından o da denetimsiz virüs koysun ilk eleştiren ben olurum.. Ama angry birds gibi bi uygulamanın orjinalindem farksız halde mağazaya konmasını normal bi olay gibi de göstermeyin şimdi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şimdi değişir . Örneğin Bir Galaxy Nexus'taki 4.0 mı yoksa iphonedaki 4.3 mü dersen %100 iphone derim . Çünkü galaxy nexus rastgele optimize edilmiş ve sürekli hata çıkartıyor . Ama dersen ki one s ve one x deki 4.0 o zaman her türlü 4.0 derim . Çünkü One S ve One X'teki 4.0 bana göre iOS'dan daha iyi . Ve Fırsatım olursa One S alacağım kesinlikle.

bi videoyla karar değiştirme Süleyman, One X alalım beraber :ehe

klongs

klongs

Üye
cinsel içerik zarar demek değil ki.. Bizde öpüşmek ayıpken biçok ülkede su içmek gibi normal işin ahlak boyutu tartışılır o ayrı ama cinsel uygulamalar uzakdoğudan geliyor markete adamlarda kamasutra kültürü var.. Bu bi açık tehdit yada bi zarar değil karıştırmayalım.. Sırf çok uygulama olsun diye yapılması yanlış marketplace de denetim var en azından o da denetimsiz virüs koysun ilk eleştiren ben olurum.. Ama angry birds gibi bi uygulamanın orjinalindem farksız halde mağazaya konmasını normal bi olay gibi de göstermeyin şimdi

saten kaldirildi o dedigim bu sadece androide ozgu degil popular olan isletim sistemi hackerleein gozdesi oluyor

Türe

Türe

Üye

bi videoyla karar değiştirme Süleyman, One X alalım beraber :ehe

valla bir video değil izlediğim tüm videolarda böyle furkan :) One X'e gereksiz birçok yük yüklemişler tegra3'ten beklediğim verim kesinlikle yok . kötü demiyorum ama tegra3 için kötü.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet android e özgü değil ama en çok androidde var.. Htc de zart zurt her gece başka telefon çıkarıyo arkadaş ya

klongs

klongs

Üye

valla bir video değil izlediğim tüm videolarda böyle furkan :) One X'e gereksiz birçok yük yüklemişler tegra3'ten beklediğim verim kesinlikle yok . kötü demiyorum ama tegra3 için kötü.

aynen tam bir hayal kirikligi sarj tuketimi de cabasi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonları güzel de iki aylık cihaza iki senelik telefon muamelesi gördürüyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aman bana deme samsung valla kaşınıyorum

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Ayos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...