İos 4.3.1 3gs kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
İos 4.3.1 3gs kamera sorunu
Merhaba arkadaslar,
3gs yurtiçi cihazımıza 4.3.1 versiyonunu yükledik ancak kamera yaklaşık 7 sn sonra açılıyor ve açıldıktan sonra ekranda kaymalar oynamalar oluyor mesela kamera açıldı kapıya doğru tutuyorum 2 tane kapı görüntüsü oluyor ara ara sonra düzeliyor sonra tekrar 2 tane kapı oluyor aynı sorunu yaşayan var mı ?

Not : restore ettim yine aynı

_Faruk

Üye
4.3.1 de kullandığı bi özellik yoksa 4.2.1 e dönmyi dnemeni tavsiye edrm

hakankurban

hakankurban

Üye
alakası yok restore sorunu o..tekrar restore ettim demişsin ama yeni eklediğim özel firmware dosyalarından faydalan jailbreaklı

emreilhans

emreilhans

Üye
bence 3gs in en son yiyeceği fw 4.2.1 dir gerisini bence yüklemeyin 4.3 falan . kasıyor abi . . . 4.2.1 e dön

hakankurban

hakankurban

Üye
3gs ye daha 10 versiyon yüklenir kasmaz ..kassa telefon yavaşlarr donma yapar kamerada sorun oluşturmaz.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal bi sorun olabilir o zman !!!

atakax

atakax

Üye
3gs ye daha 10 versiyon yüklenir kasmaz ..kassa telefon yavaşlarr donma yapar kamerada sorun oluşturmaz.

hakan abi sıra 3gs te ama yeni iphone çıksın haziranda birkaç ay sonra 3gs ede güncelleme kesilir satış tekniği apple ın şimdiden özellik kısıtlamaya başladı bile hotspot 3gs e gelmedi mesela

emreilhans

emreilhans

Üye

abicim 3.1.3 ün kullanımı ile 4.1 in kullanımı birmi? hayır yani 4.2.1 den üstüne yüklemeyin bence yemiyor . donma yapar kasar = kamera menü geçişleri menü kaydırmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt