iOS 4,2,1 celeste bluetooth cıktı içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ism12

ism12

Üye
arkadaşlar kurdum ancak springboard settingsten celeste seçeneğini açmayı denediğimde açılmıyor sağ üstte simge çıkmıyor bu nedenle de dosya göndermeyi denediğimde discovery kısmında yenileyemiyorum bu neyle ilgili çözümü nedir çalıştıran arkdaşlar bir video ya da resimle anlatım yapabilirler mi
aynı sorun bende de var

davudx

davudx

Üye
Arkadaslar gordumki kimse randiman almamış... Acikcasi program gayet basarili... Sinfuliphonerepo.com reposunda crackli olanı mevcut...Sourceyi ekleyin cydia dan sonra sinfuliphoneden CETELEYİ kurun... Ensonda telefonu sbsetting üzerinden rebootlayin... Veri transferi yaparken CETELEYİ aktiflestirin hepsi bu kadar...iPhone yardım bölümünde de bazı arkadaslar guzel yazılar yazdı oradanda takip edebilirsiniz....

furkanbayraktar

Üye
ee bızım kı 4.3.1 bız neden yukleyemıyoruz ne ıs

_Faruk

Üye
çünkü actionmenu yüklemeniz gerekiyor ve o da 4.3 ile uyumlu değil ayrıca bunun çok fazla şarj tükettiği söyleniyor

kapatınca pek bi etkisi olmuyo gibime geldi ama pekte dikkat etmedim zaten ben her gece takıyorum hergün bitiyor şarj :D

tusunami2009

Üye
irepo.us source ya arkadaşlar bu bahsettiginiz sourcedeki crackli paralımı yoksa bedava cracki çıktımı bilen söylesin milletin kafası karışıyo

ramezan

Üye
tesekkür

ramezan

Üye
tesekkür

zaferozkan

zaferozkan

Üye
4s e kurdum fotografa menü yaptığımda fotoğraftan çıkıyor. hala uyumsuz sanırım

Booomer

Üye
teşekürler

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
qüzeL PayLaşıM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt