iOS 4.1 snowbreeze 2 jb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
iOS 4.1 snowbreeze 2 jb
Evet arkadaşlar 4.1 icin jb şu saatlerde acıklanmıs bulunuyor. anlatım linkini verecegim ordan yapınız telefonum dfu loop ta kaldıgı icin deneme sansım kalmadı üstelik 3gs newbotroom destekliyor oldbotroom kullanıcılar sadece telefondan source ekleyip ardından yapabilecekler..

--------------- Ekleme ---------------

yapamayan arkadaşlar olursa. burdan bildirsinler yardımcı olayım. Telefon serviste olduğu icin deneme şansım olmadı. fakat tek yöntem budur %95 veriyorum çalışma oranına. error 13 hatası alanlar bildirsin onda da yardımcı olayım.

Schwein

Üye
iphone 4 de yapılmıo mu arkadasm.. peki

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
malesef arkadaşım .

pwnage tool un son surumunu araştır muhtemelen onunla oluyor ama oda sadece mac de calısıyor.

atakax

atakax

Üye
hayırlı uğurlu olsun

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
bana daha olamadı tel servise gitti :) duyduguma gore 1 yılı asmadıysa servis in cihazı acma yetkisi yokmus telefonu yapamazlarsa yenisini veriyorlarmıs teleservice verdim ama..

cixim_1905

cixim_1905

Üye
1064 hatası veriyo bende dostum telefon 3g 8gb türkiye faturalı

pardon 1604

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım netten google da ireb diye arat bu programı bul ve indir ardından telefonu pc ye bagla ve modelini sec. ardından recovery moddan cık.tekrar restore etmeyi dene.

yada oda olmazsa
Aşağıdakileri deneyin
1). Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2). USB’den bağlı tüm diğer aletleri sökün, iPhone’unuz Dock’a bağlıysa sökün, direkt kabloyu iPhone’unuza bağlayın.
3). Mac OS X 10.4.x işletim sistemli PowerPC işlemcili Mac kullanıyorsanız “Classic Enviroment” açık ise kapatın.
4). İşletim sisteminizde yani bir kullanıcı hesabı açın.
5). iTunes’ı sisteminizden kaldırıp, yeniden kurun.
6). Farklı bir bilgisayarda Restore işlemini yapmayı deneyin.
7). USB sürücülerini güncelleyin ya da yeniden kurun.

ve ayrıca itunes 10 kurulu olsun pc de. .

osmanlar_31

Üye
kardeş ben yaptım bitti hep aynı hata tam sonunda ilk 17 sonra 9 sonra 37 verdi 3 kere denedim olmadı bi yardım et

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş 37 hatası için sn0wbreeze 2.0 değil en son güncellenen 2.0.1 i kullanacaksınız 2.0 arızalı

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
ve google da aratıp bulduklarınız indirmeyin adamların web sitesinden indirin aracları..

bunu indirin 37 nolu hatayı alanlar.

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşlar yapan çıkmadımı daha 3g 4.1 jb yapan varsa yazsın bizde yapalım

hakankurban

hakankurban

Üye
cixim senin yapman lazım uyumlu sana nasıl yapamıyorsun

cixim_1905

cixim_1905

Üye
dünden beri ugrasıyorum ve millette aynı seyden yapamıyo şikayetci yazlımı hazırlıyorum sonra itunesten yukleyeem ya restore dedigimde bekliyo baya bi ondan sonra1604 hatası veriyo yanı jb li yazlımı yüklemiyo telefona itunes herşeyi yaptım itunesi kaldırdım yeni filann kurdum ama olmadı kabul etmiyor

hakankurban

hakankurban

Üye
ireb le denedinmi hiç

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşlar sonunda 3g oldu hata veriyodu sürekli ireb ile yaptım oldu süper çalışıyor şuanlık hiç bi kusur yok

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
e sana irebi indir demistim arkadasta demiş haliyle ugrasırsın..

fresenius

Üye
arkadaşlar ben iphone 3g 8gb,tı dün aldım.2.el.genpadan 1yıl garantisi devam ediyor.telefon ile ilgili hiçççbir bilgim yok.jailbreak yapacağım.yukarda yazanlardan biraz bişey anladım.
pc me iH8sn0w - iREB V3.1.2 For Windows-English
sn0wbreeze-V2.0.1
programlarını indirdim.itunesi kurdum.çalıştırdım.daha sonra irebi çalıştırdım.iphone 3g yi seçtim.kapalı konumdaki iphone,mi usb,ye taktım.aynı anda power+home tuşuna basılı tututum.telefonun ekranında itunes yazısı+usb kablo resmi çıktı.itunes programındada restore ekranı çıktı.buarda tel versiyonum 4.1.
dosyayyı manuel yuklemek için Shift+restore tuşuna bastım.dosyanın yerine gittiğmde
sn0wbreeze-V2.0.1 dosyasını hiç bulamadım.sorun nedir ?nerde hata yapıyorum.??

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım istersen bu yolla deneme daha basit olan araçlarda çıktı bundan sonra google dan limeRa1n diye arat o aracı indir onunla daha basit yolla yaparsın .. bu kadar uğrasmana gerek kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt