iOS 11 Bomba Bir Özellik İle Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iOS 11 Bomba Bir Özellik İle Geliyor
Apple'ın yeni iOS 11 mobil işletim sistemi sürümü, FaceTime için önemli bir yeniliği de getiriyor.




Akıllı telefon ve tablet pazarının en önemli isimlerinden birisi olan Apple, bu sene yeniliklerle karşımıza gelecek. İlk olarak 3 yeni iPad tablet modelinin firma tarafından pazara sunulması bekleniyor. Daha önce Mart ayında bu cihazların geleceği ifade edilse de yeni gelen iddialar yazdan önce yeni iPad tablet modellerinin pazara sunulmayacağı şeklinde.



Ayrıca 2017, iPhone açısından oldukça önemli bir sene. İlk olarak 10 sene önce 2007'de ilk iPhone pazara sunulmuştu. Bu da iPhone'un bu sene 10. yılı olacağı anlamına geliyor. Apple'ın yine Eylül ayında yeni iPhone akıllı telefon modellerini sunması beklenirken, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus yanı sıra iPhone 8 olarak özel bir model de gün yüzüne çıkabilir.

Apple, bilindiği üzere her sene iPhone modelleri ile Eylül ayında yeni mobil işletim sistemini de sunmakta. Bu sene de iOS 11 pazara sunulacak ve şimdiden iOS 11 ile ilgili olarak bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Apple, iOS 11'i bu sene yine WWDC'de resmi olarak duyuracak. Bu yeni işletim sisteminin FaceTime açısından önemli bir yeniliği de beraberinde getireceği belirtilmekte. FaceTime, firmanın görüntülü konuşma uygulaması olup, sadece iki kişi arasında görüşmelere izin veriyor. Ancak iddialar iOS 11 ile konferans şeklinde çoklu kişilerin görüntülü konuşma gerçekleştireceği yeni özelliğin FaceTime'a geleceği şeklinde.

İsrail üzerinden gelen bu yeni bilginin henüz resmi olarak doğrulanmadığını da belirtelim.

iOS 11 ile beklenen FaceTime yeniliği geliyor
 


Üst Alt