Haber iOS 11.4 ilk Beta'sı artık indirilebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.4 ilk Beta'sı artık indirilebilir!


Akıllı telefon sevkiyatının önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple firması, yayınladığı iOS 11 işletim sistemiyle birlikte bir türlü başındaki belalardan kurtulamadı. Her geçen gün başı yeniden belaya giren ve sistemde oluşan hatalarla gündemde olan iOS 11 işletim sistemi, yayınlanan son iOS 11.3 güncellemesiyle birlikte hemen hemen tüm hataların üstesinden gelmeyi başardı.


Ancak bu işletim sisteminin de görülen hataların üstesinden son yayınlanan güncellemeyle de gelemediğine inan şirket, birde son olarak iOS 11.4 işletim sistemini yayınlamayı planlıyor. İşletim sisteminin bu son güncellemesiyle birlikte AirPlay sürümünde görülen gecikmeler ve tüm sorunlarda giderilecekken, AirPlay 2 teknolojisiyle birlikte birden fazla kaynağa hem ses hem görüntü aktarabileceksiniz.

iOS 11.4 beta 1 nasıl yüklenir?
Bu işletim sisteminin altıncı betasını telefonunuza yüklemek istiyorsanız Apple Geliştirici Programı'na kayıt yaptırmanız ve daha sonra tıpkı güncelleme yapar gibi bu sürüme ulaşmanıza imkan tanınıyor.

iOS 11.4 beta 1 hangi cihazlara yüklenebilir?
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri bu güncellemeyi kolaylıkla cep telefonlarına yükleyebilir.
 

Benzer Konular



Üst Alt