iOS 11.2.1 güncellemesi, indirilmeye sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.2.1 güncellemesi, indirilmeye sunuldu
Apple 10 gün öncesinde yayınladığı iOS 11.2 işletim sistemi sürümündeki hataları gidermek için, yeni yazılım güncellemesi iOS 11.2.1'i indirilmeye sunuldu.


iOS 11 güncellemesini yayınladıktan sonra başı bir türlü hata ve sorunlardan kurtulmayan Cupertino merkezli Apple firması, kısa süre içerisinde peş peşe işletim sistemi güncellemelerini yayınlamıştı. Yayınladığı güncellemelerle birlikte yaşanan tüm hatalar ile sorunların üstesinden gelmeye çalışan Apple, bugün ise yeni işletim sistemi güncellemesi iOS 11.2.1'i kullanıma sundu.



iOS 11 işletim sistemi için yayınlanan en büyük ikinci güncelleme olarak karşımıza çıkan iOS 11.2.1 güncellemesi, birçok yeni özelliğe ev sahipliği yaparken en önemlisi ise kablosuz şarj süresini hızlandırıyor. Bir önceki sürümden 10 gün önce yayınlanan bu güncelleme de önceki sürümdeki hata ile sorunların giderildiği belirtilirken, Apple'ın Home uygulaması için uzaktan erişim aktif hale getirilecek.



Akıllı ev uygulaması olan HomeKit'te yaşanan çok önemli bir güvenlik açığını keşfeden Apple firması, hem uygulamadaki güvenlik açığını giderirken hemde uzaktan erişim konusundaki kısıtlamaların üstesinden geldiğini belirtti.



68.7 Megabayt kapasitesinde olan bu güncellemeyi bir kaç dakika içerisinde cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.



iOS 11.2.1 hangi cihazlara yüklenebilir?
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri iOS 11 güncellemesini bugün itibariyle cihazlarına yükleyebilecek.
 


Üst Alt