iOS 10 yükselişine devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iOS 10 yükselişine devam ediyor
Teknoloji dünyasının dev isimlerinden birisi olan Apple, sunduğu iPhone akıllı telefon modelleri ile adından söz ettirirken, ayrıca iPad tablet modelleri ile de pazarın en güçlüsü konumunda. Firma bu cihazlarında kendi geliştirdiği iOS mobil işletim sistemini kullanıyor ve son olarak da iOS 10 pazarda yerini almıştı.



Eylül ayında Apple, yeni iki akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Bu yeni akıllı telefonlar iPhone 7ve iPhone 7 Plus isimleri ile gelirken, cihazlar 16 Eylül itibari ile de satışa sunulmaya başlanmıştı. Ülkemizde ise bu hafta sonu itibari ile iki akıllı telefon da satın alınabilecek.

Apple'ın yeni cihazları iOS 10 işletim sistemi ile geldi ve ayrıca Apple daha önce sunulan bir çok iPhone ve iPad modeli için de güncelleme olarak iOS 10 işletim sistemini yayınlamıştı. iOS 10'un sunulmasının üzerinden yaklaşık 1 aylık süre geçmişken, gelen bilgilere göre şu anda Apple'ın aktif cihazlarının %54'lük kısmında bu yeni iOS işletim sistemi sürümünü kullanılmakta.

Bu oran Apple tarafından resmi olarak duyurulmuş olup, 7 Ekim itibari ile Apple Store'u ziyaret eden cihazlar baz alınıyor. Geçtiğimiz sene sunulan iOS 9 ise %38'lik kullanım oranına sahip iken daha önceki sürüm olan iOS 7 ve önceki sürümler ise %8 seviyesinde.

Diğer taraftan firma şu an iOS 9.1 hazırlıkları içerisinde bu yeni güncelleme ile Apple'ın iPhone 7 Plus akıllısının kamerası için merakla beklenen Potrait Mode geliyor.
iOS 10 yükselişine devam ediyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ulan Bende Wp 10 Sandım :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Invoke

Invoke

Üye
ez slide to unlock
 


Üst Alt