intranet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
intranet
arkadaslar anna güncellemesinden sonra intranet diye bi uygulama geldi biraz araştırdım anladığım kadarıyla ağ uzerinden dosya paylaşımı sağlıyor.doğru anlamışmıyım bilmiyorum ama benim wireless modeme bağlanmıyor VPN desteklemiyor diyor bilgilendirirseniz sevinirim.

synergy11

synergy11

Üye
bendede var o intranet bende çözemedim varmı yardımcı olabilcek birisi ?

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiyor mu nasıl kullanilacagini

trontr

Üye
bilmiyorum ama ben wifi üzerinden modemsiz pc ile bağlantı kurmuştum pr1.2 de

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
aslinda faydali bir pro. gibi duruyor ama nasil kullanilacagini ogrenebilsem.

WanteD_232

WanteD_232

Üye
bilen yok herhal :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Intranet, TCP/IP tabanlı bir ağ olup küçük bir internettir.İnternetin daha yalına ve özele indirgenmiş haline Intranet denilmektedir.Herhangi bir birim altındaki bilgisayarları, yerel ağları (LAN) ve geniş alan ağlarını (WAN) birbirine bağlayan küçük bir ağdır.Kısaca kurum içi ağ ya da “özel web” denilebilir.Kısacası bu arkadaşlar uygulama alanı olarak şirket içi ayarlarını BT yönetiminden isteyebilirsiniz.

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
Intranet, TCP/IP tabanlı bir ağ olup küçük bir internettir.İnternetin daha yalına ve özele indirgenmiş haline Intranet denilmektedir.Herhangi bir birim altındaki bilgisayarları, yerel ağları (LAN) ve geniş alan ağlarını (WAN) birbirine bağlayan küçük bir ağdır.Kısaca kurum içi ağ ya da “özel web” denilebilir.Kısacası bu arkadaşlar uygulama alanı olarak şirket içi ayarlarını BT yönetiminden isteyebilirsiniz.
Tesekkur ederim anlasilan kisisel olarak kullanilmamaktadir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tesekkur ederim anlasilan kisisel olarak kullanilmamaktadir.

Size bağlı tabi sizde evinizinde veya herhangi bir yerde intranet kurabilirsiniz.Örnek:Oturduğunuz bir sitenin yönetimi için.Faydalı olabildiysem ne mutlu.

SilentOne

SilentOne

Üye
faydalı bir ugulamaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt