MertcaN9
Üye
-
Konu Sahibi
-
lumia 800 de güzel bi cihaz bence işlemci felan benzerdi yanlış hatırlamıyorsam bi ekran varama alırsan deneyimlerini banada aktar bende alabilirim
evet katılıyorum size. bir kaç güvenilir site var gerisi boş zaten de. sanırım hepsiburada. güvenilir bir siteben önermiyorum şahsen çoğu zaman sorun yaşanabiliyor her zaman olmasa da
önermem insan görcek begencek karıştırcak bakcak etcek test etcek her yerini kurcalayacak saglamlıgına bakcak ayıplımı degil mi anlayacak alacak bence ama internetten alırsan kargo görevlisi ürünü açtırır telefonu çıkartırsın çalıştırırsın hayırlı olsun der giderarkadaşlar burda ki tecrübeli ve deneyimli arkadaşlara özelikle yöneltiyorum soruyu. sizce inernetten yapılan alışveriş ne kadar güvenli olur. bir nokia shoptan almış kadar olur mu? ne diyorsunuz bu konu hakkında. hepsi burada.com dan N9 almayı düşünüyorum da. sizinde düşüncelerinize danışmak istedim ?
evet katılıyorum size. bir kaç güvenilir site var gerisi boş zaten de. sanırım hepsiburada. güvenilir bir site
dediğim gibi Nokia a.ş. garantisi varsa,netten aldığın cihazıda 20 dakikalık mesafedeki Nokia Shop'a görütüp teknik servisine gösterebilirsin.Nokia,Nokia A.Ş. yazan tüm cihazlara teknik servis hizmeti verme sorumluluğunu almıştır.boşuna 100-200 tl fazla vermene gerek yok benceteşekkürler yorumlarınız için ama nokia shoptan almaya karar verdim hem 20 dakikalık mesafe sorun oldumu gidip gösteririm telefonu
ben olsam internetten almam öyle gider görür alırım ne olur ne olmaz + n9 yerine lumia 800 alsana daha iyi
polluxea♪;4209820' Alıntı:git mağazadan al internetten alınmaaz telefon
Nokia.AŞ garantisi varsa hiçbir sıkıntı olmaz arkadaşım.Paralel ithalat yazıyorsa alma sakın.Ayrıca netten satış yapan firmalara güvenmemek diye birşey olamaz,sanayi veticaretbakanlığı izini olmayan siteler zaten satış yapamazlar.gönül rahatlığıyla herhangi bir sitedende alışveriş yapabilirsin. ----------Eklendi @ 18:27:05 ---------- Yazıldı @ 18:24:22 ---------- dediğim gibi Nokia a.ş. garantisi varsa,netten aldığın cihazıda 20 dakikalık mesafedeki Nokia Shop'a görütüp teknik servisine gösterebilirsin.Nokia,Nokia A.Ş. yazan tüm cihazlara teknik servis hizmeti verme sorumluluğunu almıştır.boşuna 100-200 tl fazla vermene gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?