Internetten şarkı Indiriyorsanız Dikkat!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Internetten şarkı Indiriyorsanız Dikkat!..
İNTERNETTEN ŞARKI İNDİRİYORSANIZ DİKKAT!..

Türkiye’de ilk kez internet üzerinden müzik indirerek, başkalarının kullanımına açan kişilere operasyon yapıldı.

Soruşturma, MÜ-YAP’ın (Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği), telif hakkına sahip olduğu müzik parçalarının internet üzerinde dağıtımının yapıldığını söyleyerek şikayetçi olması üzerine açıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada, internet kullanıcılarının “LimeWire” isimli programı kullanarak korsan müzik indirdikleri ve yine bu parçaları başkalarının alabilmeleri için kullanıma açtıkları tespit edildi.

Polis tarafından IP numaralarından önce bağlantı için kullandıkları telefon numaraları daha sonra da adresleri belirlenen korsan müzik dinleyen 112 kişi, gözaltına alındı.

Savcılık kararı ile bu kişilerin bilgisayarlarına incelenmek üzere el kondu. İfadeleri alınan korsan müzik dinleyicilerinin yaptıklarının suç olduğunu bilmediklerini söyledikleri belirtildi. Bilgisayarında korsan müzik parçaları bulunan A.K. (27) ifadesinde, “Birkaç kez sitelerden şarkı indirmiştim. Ancak bunların kullanıma açıldığından ve başkalarının bilgisayarıma girmesine izin verdiğimden haberim yoktu” dedi.

delimakina

Üye
Sokaklardaki cd satışlarını durduramadılar bunu mu durduracaklar? bence yalan haber A.K. (27)

hidayet

hidayet

Üye
112 kişi gözaltına alınmış bu biraz komik bir rakam değilmi :)

keremerson

keremerson

Üye
Türkiye'de milyonlarca kişi LimeWire kullanıyor :allalla:
Ve tabi ben de......
Hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını :bilmm

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bende limewre kullanyom ve şarkı ındırıyorum bunlar hep korsanmı nasıl korsanın onune gecebilceklerse

sonbela

sonbela

Üye
hehe gecemezler önüne 1 youtube engelini aştım bu 2 youtube video indirme programı var onla video olarak indirir burda paylaştıgım video sesini mp3 e ceviren programlada mp3 yaparım :D:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yalan haber arkadaşlar ;)

TTnet'in müzik portalını özendirmek için yapılmış bir uydurma haber sadece. İşleri yok mp3 indiren senin benim gibi garibanı mı yakalayacaklar ? O kadar korsan cd baronu varken :)

c3r3n

c3r3n

Üye
korsanı tabi ki engelleyemezler.boş iş bunlar.bence devletin ilgilenecek daha önemli işleri olmalı...

delimakina

Üye
zaten hepsinin bi villası oldu artık hayrına yapsınlar 2. villa almaya ne gerek var orjinale hayır netten çek

enigma

enigma

Üye
bilgisayar sahibi herkezi içeri atmaları lazım. yada ceza vermeleri lazım bende 21000 şarkı var kaç yıl yerim sizce? bir lorena mckenitin albümü 44 ytl bende 4 tane albümü var. sanatcı ferrariye bineceğine mersedese binsin kardeşim. hiçbirşey yapamazlar bu bir anlamda dünyanın ayaklanmasıdır. yalan haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt