Internetten Para Kaznalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
Internetten Para Kaznalım

100 de 100 adrese teslim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İyi güzel de biraz bilgi verseydin; nereye gireceğiz, nereden çıkacağız, ne yapmamız gerekiyor. Bunlar hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi olur..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
evet swedeniz biraz acık anlatırsan iyi olur

agiray24

Üye
biraz bilgi wer kardeş yaw

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
adresleri oldugu gibi doldurun posta adresi hersey ondan sonra size bi mail gelecek oradan kontrol paneli verilecek o kontrol panelinden sitenize banner ve linkleri ekleyip para kazanabilirsiniz bende pek detayli bilmiyorum ama suana kadar 15 dolar kazandim

^^AnaCOnDA^^

Üye
iii güzel bişi bende siteme eklim

perkon

perkon

Üye
ben inanmam öle şeylere.normal yollardan para kazanmayı yelerim

RockFord Fosgate

Üye
walla aslında bnde ınanmam ama swedenız 15 dolar kazanmıs!!!:))o yalan soylemez!!demekkı kazanılıyomus ama bıraz detaylı bılgı ve acıklma gerekıyo!

perkon

perkon

Üye
tamam bende arkadaşa yalancı demiyom.ama nebilim o tür şeylere inanmam pek.hem bak swedenize deli raporu varmış öle yazıyo

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ben yapamadım sağlık olsun

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
arkadaşlar kaçırdıgınız bi nokta swedeniz elbette yalan söylemez kazanılıodur dogrudur ama swedeniz isveçte türkiyede paypal çalışmıo aklınızda bulunsun zamanında bende çok kafa yordum bu işlere ama firma paypal çekiyle gönderio ne yazıkkı

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
neyle ödeme yapılıyor paypal lamı

gaftici423

gaftici423

Üye
:) okkkkk tskkrlr

ademvehavva

ademvehavva

Üye
bu işler boş işler ben çok uğraştım zamanında ve bana bunlar boş iş uğraşma diyenleri dinlemedim ama sonunda kendimde gördüm ki bu işlerden kimse kolay kolay para kazanamaz parayı şirket kazanıyor sende reklam izlemişsin mail okumuşsun sana hiç bi fayda sağlamamış sadece başkalarına para kazandırıyoruz boşverin uğraşmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt