İnTERnETTEn PARA KAZAnMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

astek45

Üye
    Konu Sahibi
İnTERnETTEn PARA KAZAnMA
<table class="fdb" width="100%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td height="20">
</td></tr> <tr><td align="center"> <table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr><td align="center"> <table class="noise fban dref fnumb" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1"> <tbody><tr><td style="padding: 0pt 7px 0pt 4px; color: rgb(130, 3, 0);" align="left">http://www.onbux.com/?r=astek45</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>


PTC SİTESİ NEDİR?
Tıklama başına para kazanma ve bunun için kulanılan yöntemi tanımlamak için kullanılır. Kısaca "Tıkla-Kazan" sistemi de diyebiliriz.
Bu sitelerin genel işleyişi bir referans aracılığıyla üye olmak ve üyelik işleminin ardından sitenin size sunduğu imkanları sonuna kadar kullanmaktan ibarettir. Bütün bunlardan da öte kendi referans grubunuzu yaratmanız internetten para kazanma miktarınızı çoğaltacaktır.
Bizim tavsiye ettiğimiz ya da güvenilir olduğunu duyduğunuz düşündüğünüz sitelere üye olarak PTC'ci olmaya başlayabilirsiniz. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra giriş yaptığınız sitede ilgili alanlara giderek kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu alanların adları siteden siteye değişir. "Surf Ads", "View Ads", "Earning Area", "Paid to Click", "Get Paid to Browse Ads", gibi. Girdiğiniz alanlarda karşınıza çıkacak linkler için PTC siteler tıklama başına 0.01$ ile 0.001$ arasında değişen miktarlarda ödeme yaparlar.

onbux.com nedir? onbux ile para kazanmak

Onbux Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Sistemin çalışma prensibi tıklama ve online açılan reklamları izleme üzerine kurulu.


Onbux a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları izlemek ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyeniz olması..Üye bulmakta zorlanıyorum diyorsanız bunun içinde bir çözüm var.Referans üye kiralayarak kazancınızı katlayabilirsiniz.Onbux'ta olabilecek hertürlü alternatif düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.

Direk başladığınızda referas üye kiralayabilirsiniz.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor.Kiraladığınız üyeler ise 30 günlük süre dahilinde sizin oluyor.Kiralık ve gerçek üyelerinizi alt üyelikten çıkarabilirsiniz ve kiralık üyelerinizi yenileyebilir ve kiralama sürelerini uzatabilirsiniz.

Ödeme sistemi olarak ta paypal ,alertpay ve daha farklı sistemlerle çalışması işlerin ilerlemesi ve kolaylığı açısandan çok memnun edici. 2 $ gibi bir para ya ulaşınca ödeme talep edebiliyorsunuz.Bunun yanında premium (golden,ultimate vb.) üyeler için ek özellikler mevcut.
onbux.com hesabınızda 2 $ olduğunda anında ALERTPAY yada PAYPAL hesabınıza anında ödeme yapıyor!


Paypal nedir?

PayPal size güvenli e-posta işlemlerini kullanarak para transferi sağlayan bir şirket, çek ve havale gibi geleneksel yöntemlerden kaçınarak. Bu San Jose Kaliforniya'da bulunur. 1998 yılından bu yana faaliyet gösteren dünyanın en yaygın kullanılan ödeme işlemci ve ödeme de ana şeklidir.

PAYPAL.COM DAN HESAP AÇMAK İÇİN



Alertpay nedir?
Alertpay, 2004 yılında kurulmuş, ödemeler, e-(bir sistem elektronik cüzdan işlemleri cüzdan) alırsınız sağlayan her türlü iş ve göndermek için tüketici veya kullanmak e-posta. Bu internet işlemler hızlı güvenli ve maliyet düşük. Alertpay, Kanada, Montreal ile kendi resmi karargah dünya çapında kullanıcılara kullanılabilir. Başka büyük ödeme işlemcisi tarafından kabul onBux.
ALERTPAY HESABI AÇMAK SİTESİNE YÖNLENDİRİLMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYIP ÜCRETSİZ KAYIT OLABİLİRSİNİZ!


Onbux.com sitesinden tıkladığınız reklamlar ve diğer önemli detaylar;
Onbux İnternet başında çok vakit harcamadan para kazanabileceğiniz süper bir site..Arkadaşlar öncelikle tasarımı ve kullanımı çok kolay.Her şey otomatik.Türkçe Forumu da var.12 reklam tıkladıktan sonra Türkçe foruma giriş yapıp bizlerle aklınıza takılan soruları sorma imkanınız var.Türkiyeden kayıtlı yüzlerce üyesi bulunmakta...
Tıkladığınız reklamlardan $0.01 kazanıyorsunuz
Altüyeleriniz olursa onların tıkladıklarından da ilk etapta $0.005 (yani %50) kazanırken
Golden üye olunca $0.01 (yani %100) kazanıyorsunuz.
Hesabınızda $2 biriktiğinde isteğiniz anda anında Alertpay veya Paypal hesabınıza ödeme yapılıyor.
Bir sonraki her ödeme talebinizde ise para çekme adımları $1 artıyor ve en son $10'da sabitleniyor.
Golden Üye olmak için site yıllık $90 ödeme yapmanızı istiyor.Fakat büyük bir ücret gibi gözükse de kesinlikle buna değiyor.Çünkü 1 yıl için ödenen $90 doların size kazandırdıkları çok fazla.
Altüyelerinizin tıklamalarından normalde $0.005 kazanırken Golden Üye iseniz bu miktar ikiye katlanıp $0.01 oluyor.
Altüye kiralama olanağı standart üyeler için 3-10-20-30-50-70-100 kişilik paketler halinde ve alt üye başına $0,25 alınıyor.
Golden Üyelere ise paket başına %20 indirim uygulanıyor.
Standart üyelere (ücretsiz üyeler)Günde en az 4 reklam çıkıyor.
Golden üyeler için ise minimum 9 reklam bulunuyor.
Bu reklamların izlenme süreleri 30 saniye gibi kısa bir süre.Gün içerisinde birkaç tane de bonus reklam çıkabilmekte ve bu reklamları da izleyerek kazancınızı arttırabiliyorsunuz.
Altüye satın alma işlemleri 7 günlük periyotlar halinde yapılabiliyor.

--------------- Ekleme ---------------

<table class="noise fban dref fnumb" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1"><tbody><tr><td style="padding: 0pt 7px 0pt 4px; color: rgb(130, 3, 0);" align="left">burdan üye olabilirsiniz http://www.onbux.com/?r=astek45</td></tr></tbody></table>

--------------- Ekleme ---------------



--------------- Ekleme ---------------



--------------- Ekleme ---------------

 


erdem0695

erdem0695

Üye
esas para burdan kazanılıyo walla :D
 

onlyburnz

Üye
En kralı günde 3 euro garanti.
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
:ah
 
canturgay

canturgay

Üye
kim kime ne veriyor bu devirde...varsa öyle bişey sabahın köründe evden çıkmayalım iş için evden tıklayıp duralım
 

CNRVLK

Üye
Aynen katılıyorum, kim kime ne veriyor ki :)

Ama bazı hususlara da dikkat etmek gerekiyor bence aslında internetten para kazanmak diye birşey gerçekten var
ama öyle günde 10 dak. ayır 3000-5000-10000 dolar kazan gibi olmaz.

Ciddi vakit ayıracaksın, az çok WEB teknolojilerinden en azından ucundan kıyısından HTML v.s. anlayacaksın.
Mailingle satış, reklam, yaptığın reklam başına pirim, Online veya mail ile satış ile kazınılabilir, ama başlı başına bir iş olarak görülmeli bence.

Yoksa günde 5 dakika ayır 1500 dolar kazan oldu gülüm :)

Güzel noktaya değinmişsin ++
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt