tggs
Üye
-
Konu Sahibi
-
unutmuşum, tabi telefona kurulup da oynanan online oyunlar da var
eyw saolun arkadaşlar bu gidişle satacam telefonu
abi yanlış anladın. şimdi bir tarayıcıdan kurulmadan oynanabilenler var birde mybrute gibi telefona kurulup internet ile oynanabilenler. arkadaş onu belirtmemiş cahiliz de o kadarda değil
benimde o dediklerinden haberim yokestağfurullah cahilsin dien yok zaten bak ben senden daha cahilmişim
estafurullah abim, cahili geyiğine dedim benşaka bir yana artık nokia dan geçme zamanı geldi
farkındayız canım bizde geyijkledik zatenwalla geç bile kaldın android derim bence on numara bi sistem beni htc kesmedi şimdi de tablet aldım bu daha güzel hem büyük ekran hem htc nin desteklemediği biçok hd oyunu destekliyo hemen oyunla doldurdum cihazı yalnız ben bunun pilini kısa zamanda harcarım gibi geliyo telefondan farksız bu yaa pil dayanmıyo walla
tamam flash player var nokia ama tarayıcıdan twinoid gibi online oyunları oynayamıyoruz. gir bir dene abim. ios ve android de millet çatır çatır oynuyor, bizde bizim telefon internete giriyor diye seviniyoruz
pc den hd izliyorum abi, söylemesi ayıp 102 led bağlı pcye. notebookta anca şehir dışına çıktığım zaman dizi izliyorum. notebook ve tablette 2 dizi izle pil mafiş dediğin gibi
Haha işte N8 farkı budurşimdi denedim google dan araba oyunu dedim ilk siteden bi tane polis arabası oyunu seçtim oyun açıldı ekranı çift tıkladım tam ekran oldu Hiç takılma bişey olmadan oynatıyo ama tek sorun klavye olmadığı için arabayı yönlendiremedim bi tane de sanal klavye kurduk oynanacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?