İnternetten GAY Arkadaşlarını Pazarladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten GAY Arkadaşlarını Pazarladı
22.07.2009 15:10

Bursa'da güvenlik görevlisi olarak çalıştığı işyerinden çıkartılan genç, internette gay pazarlayınca müşteri kılığındaki polislere yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çırpan Mahallesi'nde oturan A.B (24), 3 ay önce güvenlik görevlisi olarak çalıştığı alışveriş merkezinden işten çıkartıldı. Eşcinsel olan A.B., bir internet sitesi kurarak, kendisini ve üç gay arkadaşını 30 lira karşılığında internetten pazarlamaya başladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, internette gördükleri sitedeki telefon numarasını arayarak A.B. ile pazarlık yaptı. Bir gay arkadaşıyla beraber olmaları için müşteri kılığındaki polislerle 30 lira karşılığında anlaşan A.B., polislerle birlikte evine gittiğinde, memurlar kimliklerini açıklayarak A.B ve evde bulunan 3 gay arkadaşını gözaltına aldı.

Eski güvenlik görevlisi A.B, "fuhşa aracılık etmek ve yer temin etmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

Adem Birand Yorumluyor: Ne günlere kaldık yarabbi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: chakır66 ve TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
allah allah... allahım bu insanlık nereye gidiyor böyle sen ıslah et yarabbi ...

Cynical

Cynical

Üye
"Adam satmak" deyimine farklı bir boyut getirmiş bu vatandaş.

turkordu

turkordu

Üye
:blink:

Atakan

Atakan

Üye
İlginç...

Mebuchadnezzar

Üye
Kadın satanlara deniyo erkekleri satanlara ne deniyo bilen varmı :D bide bizim devletimiz neden böyle çelişkili işler yapıyo genel evlere izin veriyo (galiba genel evlerden para kazandığı için) ama böyle şeylere Ahlak polisi müdahale ediyo benden söylemesi böyle giderse bu gaylarda kendilerine genelev açacak :D

Pure Life

Pure Life

Üye
Kadın satanlara deniyo erkekleri satanlara ne deniyo bilen varmı :D bide bizim devletimiz neden böyle çelişkili işler yapıyo genel evlere izin veriyo (galiba genel evlerden para kazandığı için) ama böyle şeylere Ahlak polisi müdahale ediyo benden söylemesi böyle giderse bu gaylarda kendilerine genelev açacak :D
aynı fikirdeyim ama bunun fikri bile güldürüyor insanı:kop:

pisicikk

pisicikk

Üye
töbe töbeeeee :blink:o_O

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm İlginç bir yaklaşım

Ama komik :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Müşteri kılığındaki polisler neye benziyordu acaba :hmmm

:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
adem abi resmi sen mi çektin ? :allalla: öyle eklenti halinde durunca :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Hee ben çektim :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ata sen tatilde diil miydin. Git denize gir, kızlara bak ne benle uğraşıyon:dover:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Cuma günü saat 19:00 otobüsüyle İstanbul'dan hareket ediyorum. Yine cuma günü Kuşadası'ndan hareket edip dönüyorum.
:dry:

Cevap yazdığımız konuları okuyalım lütfen efendim
:dry:

:op:
:kop:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
He pardon saatine bakmamıştım :ehe Olsun git de rahat edelim yahu :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:dover:
Ben gittiğim yerden de yeterim Adem efendi!..

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
:sukur:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

(Adem, çok öpüştük kardeşim. Üstelik bu konunun altında!.. Adımız çıkacak hee!.. :ehe)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Don't kiss me abicim. Yanlış anlaşılacak hakkaten :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...