internetten alışveriş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
internetten alışveriş
N8'in turuncu yada mavisini samsunda bulamadığımdan internetten almakistiyorum. daha önce hiç almadım. kredi kartsız internetten alışveriş yapılabiliyormu? güvendiğiniz bir site varmı?

cyber

cyber

Üye
kapıda ödeme gibi seçenekler oluyo

backwater

backwater

Üye
fiyati yuksek oldugu icin kapida odeme yapamazsin

keys1903

keys1903

Üye
hepsiburada kspıds odeme var artık

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi
MrExpert

MrExpert

Üye
Hepsi buradadan al guvenilir.

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
Yerinizde olsam kredi kartım yoksa bile çıkartırım. Limiti düşük bir tane kredi kartı alın. kredi kartı kullanmayı iyi bilirseniz, Kredi kartı çok avantaj sağlayan ve aynı zamanda yararlı birşey. Mesela şuan hepsiburadada Anlaşmalı kartlara genelde bu bonus yada maximum oluyor 500 tl üzeri alışverişlerde hediye çeki vs kazanıyorsun. Ben hepsiburadadan çok alışveriş yaptım. Şimdiye kadar 300 tl ye yakın hediye çeki ve indirim kazandım.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
h.b.'dan daha düşük fiyatlı kapıda ödemeli yerler var ama onlarada bazen güvenilmiyor:)
limit 100tl üzerimiydi neydi ozaman alışveriş onaylanıyor:)

• Beğen
NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsi buradadam aldığım N8e güvenebilirmiyim?

- - - Eklendi - - -

şimdi baktımda malesef hepsi burada da N8 satılmıyor sadece aksesuarları var :(

kuralsiz9

Üye
n8 alma bence illa symbian istiyorsan 2. Nesil telefonlara bak ama android olarak o paraya s2 alırsın çok ta iyi olur 1 ay sonra sende biz gibi buraya oyun Yok vs diye konu açarsın soyliyim

slant1111

slant1111

Üye
xperia serisini bi düşün istersen arkadasm

Polymath

Polymath

Üye
KArdeşim Hepsiburada, Vatan computer, Bimeks, Gold(Hızlıal.com), Bunlar güvenilir siteler. BÜyük şirketler yani. Ben hepsindende alışveriş yaptım. En sevdiğim hepsiburada, ufak tefek sorunlar olsada Türkiye'nin en iyisi halen. Şimdiye kadar hiç madur olmadım açıkcası

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
KArdeşim Hepsiburada, Vatan computer, Bimeks, Gold(Hızlıal.com), Bunlar güvenilir siteler. BÜyük şirketler yani. Ben hepsindende alışveriş yaptım. En sevdiğim hepsiburada, ufak tefek sorunlar olsada Türkiye'nin en iyisi halen. Şimdiye kadar hiç madur olmadım açıkcası
ya bunlar peki açılmışmıdır yoksa sıfırmıdır bende düsünüyorumda sıfır açılmamıs kutudada :)

pentagram_34

pentagram_34

Üye
H.B. Dan almayıp bir ankara da yeri olan siteden almıştım o 100 tl olayı yüzünden:)
sitede de,genpa,kvk,telpa vs garantili diyordu telefonlar.
Kapıda ödemeliydi ozamanlarda 500 küsürdü nokia shoplarda bile sabitlenmişti fiyatlar.
Şans eseri ordada indirim varmış net 500'e ordan spariş ettim ertesi günü kargoyla geldi kapalı kutuda,jelatini poşeti açılmamış geldi:)

Polymath

Polymath

Üye
ya bunlar peki açılmışmıdır yoksa sıfırmıdır bende düsünüyorumda sıfır açılmamıs kutudada :)

Olur mu dostum. Herşey sıfır. Teknosa neyse bu firmalarda o. Üstelik teknosa en kazığı herzaman... Sen bu sitelerden rahatlıkla alışveriş yapabilirsin

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
KxTR79

KxTR79

Üye
hepsi burada gitti gidiyor gibi kendini kanıtlamış siteler var

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
n8 alma bence illa symbian istiyorsan 2. Nesil telefonlara bak ama android olarak o paraya s2 alırsın çok ta iyi olur 1 ay sonra sende biz gibi buraya oyun Yok vs diye konu açarsın soyliyim

1000 liraya s2 nerden buliyim?

- - - Eklendi - - -

bimeks de ve gitti gidiyorda kapıda ödeme seçeneği yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt