İnternette İzlediğimiz Videoları Telefona Kaydetme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
İnternette İzlediğimiz Videoları Telefona Kaydetme
Arkadaşlar elinde internette izlenen klip ve videoları telefona indiricek bir program arıyorum....
Arşivinde bulunanların eklemesini rica ediyorum....Telefon jailbergli 3gs 4.1
şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.......:bigstar::bigstar::sarıl:

cptalperen

cptalperen

Üye
:bilmm

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
inşallah biri eklerde hep beraber faydalanırız:aha:

cptalperen

cptalperen

Üye
[ı]:ddd[/ı]

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar buldum:d: jailberli ıphonemizden ,insulotion girip oradan searc yazan yere Dowlaods - Browse diye taratıyoruz....... oradan da ,Hian zin jong adı altında iligili programı kuruyoruz...hepsi bu kadar
sonradan o program üzerinden izleyeceğiniz bütün internet videolarını ıphonenize indirebilirsiniz.....

cptalperen

cptalperen

Üye
arkadaslar buldum:d: jailberli ıphonemizden ,insulotion girip oradan searc yazan yere Dowlaods - Browse diye taratıyoruz....... oradan da ,Hian zin jong adı altında iligili programı kuruyoruz...hepsi bu kadar
sonradan o program üzerinden izleyeceğiniz bütün internet videolarını ıphonenize indirebilirsiniz.....

anlamadım ? insulitoin ??

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
pardon yanlıs yazmıssım installous olacaktı

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
:sarıl:

Revengeful

Emekli Yönetici
bakayım hemen

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
bak güzel bir program

redroyse

redroyse

Üye
arkadaşlar iphone 4.1 üzerinden online olarak müzik dinleyebileceğimiz istersekte indirebileceğimiz bir program biliyormusunuz ?

goki27

Üye
arattırıyorum fakat öyle bir program bulamıyorum :ehe

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
Radio programlari var onlari deneyebilirsin....

elizkundura

elizkundura

Üye
sagfari dowloand manager diye bi app var cydia nın içinde ki source kısmında ordaki sourcelerden arrattırı9n bulursunuz olmadı sinfuliphonerepo.com source ni ekleyip ölede indirebilirsiniz

gaziliyavuz

Üye
arkadaşlar iphone 4.1 üzerinden online olarak müzik dinleyebileceğimiz istersekte indirebileceğimiz bir program biliyormusunuz ?

muzik.net uygulaması var ücretsiz sadece uygulama üzerinden 1 dakikada üye olman gerekli olabilir

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah kardeş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt