İnternette bağlanmakta sorunlarım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
İnternette bağlanmakta sorunlarım var
merhaba arkadaşlar
sorunum şu ki gerçekten çok canımı sıkıyo.Konuyu doğru yere açtımmı onuda bilmiyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim
arkadaşlar 1 aya kadar internete bağlanmakta hiç bir sorunum yoktu ama ne olduysa ondan sonra başladı.Netteyken evin telefonu çalarsa ben internetten düşüyorum.İlk başta bölücü splitter arızalı diyerek değiştirdim sorun hala devam ediyor.Daha sonra bölücüden eternet e gelen kablo kopuk-arızalı diyip onuda değiştirdim hala devam ediyor.Hatı komple elden geçirdim kabloları tekarardan yeni bantla izole ettim ve sorunum hala devam ediyor
bilgisayar açık değilken bile telefonda bekleme sesinde çok cızırtı oluyor.Bölücüden birinin kablosunu çıkarttığımda sorun düzeliyor
arkadaşlar sorun nerde olabilir
yardımlarınız için teşekkürler

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ben Adsl Arıza Takip' e Başvur Derim :)

Adsl Teknik Servis; ister evinizdeki bilgisayar, isterse şirketinizde ki bilgisayar olsun,bulunduğunuz yerde bilgisayar problemlerinize hızlı bir şekilde(6 saat içerisinde) çözüm getirmektedir.Bilgisayarınızda problem varsa bizi arayın, güleryüzlü ve devamlı eğitimden geçirilen personelimiz tarafından bilgisayar sorunlarınız anında çözülsün.
Şirketlere özel bakım ve teknik destek hizmetlerimizden yaralanın,şirketinizin bilgi işlem işleyişinden kaynaklanan kayıplarını minimuma indirin.
İstediğiniz bilgisayar donanımlarını evinize gelerek,kurup, kullanıma hazır bir şekilde size teslim edelim.Parça fiyatlarımız piyasa ile eşdeğerdedir.

• Firmamızda tek fiyat uygulaması vardır.
• Sorunlarınızı 30 Dk. içerisinde çözüyoruz.Sorununuz yerinde çözülemiyorsa,bilgisayarınız teknik servise alınır.
• Parça değişimlerinde Teknik Servis ücreti ve parça fiyatı dışında ekstra bir ücret ödemezsiniz.
• Taktığımız parçalar garantilidir ve ikinci el malzeme kullanılmaz.
• Teknik servisimize sevk edilen cihazlardan 2.kez ücret talep edilmez.
• Çalışma alanımız bütün Anadolu yakasını kapsamaktadır.
• Personelimiz konusunda devamlı eğitim almaktadır.
Ücret Listesi
Teknik Servis Ücreti : 30 YTL
* İsterseniz Peşin,İsterseniz Kredi Kartı ile kapıda ödeme yapabilirsiniz. Çalışma saatlerimiz,haftanın 6 gününü Pazar günü hariç saat 9:00 ile 19:00 arasını kapsamaktadır.Bu saatler içerisinde gelen istekler 6 saat içerisinde karşılanacaktır.

x1bc

x1bc

Üye
kabloları ters bağla yani sağdakini sola soldakinide sağa tak.internet kablosununkini.evdeki kablo tamam diyorsun ama ya direkten gelen kablo onuda kontrol ettir.ayrıca binadaki dağıtıcı kutunun içine baktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt