Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında bence çokta önemli birşey değil baksana 3g paketlerine dünyanın parası,kaç mb'tlık paketin var Allah aşkına ?
bende 1GB var ama genelde wi-fi kullanıyorum yani 3g ile pek işim olmuyor dışarıda facebook'a falan girmek için kullanıyorum yoksa gidip sen o paketle film falan indirirsen paket biter
aslında bence çokta önemli birşey değil baksana 3g paketlerine dünyanın parası,kaç mb'tlık paketin var Allah aşkına ?
bende 1GB var ama genelde wi-fi kullanıyorum yani 3g ile pek işim olmuyor dışarıda facebook'a falan girmek için kullanıyorum yoksa gidip sen o paketle film falan indirirsen paket biter
niye ki ? biraz uzun sürer ve bataryanı sömürür ama sonuç olarak iner atıyorum misafirliğe bir yere gittin ve orada internet yok canın sıkıldı bir film indiriyim dedin yanında şarj aleti de var...