İnterneti ve cep'ten konuşmayı seviyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
yeni geldi!!
şimdilik sadece deneme amaçlı büyük şehirlerde kuruldu.
benim tel 4g lte desteklemiyor :(
ama bana 3g yeterli :)
hızı gayet güzel :oke:

umarım yakında bizim buraya'da gelir:)

aslında bence çokta önemli birşey değil baksana 3g paketlerine dünyanın parası,kaç mb'tlık paketin var Allah aşkına ? :)

bende 1GB var ama genelde wi-fi kullanıyorum yani 3g ile pek işim olmuyor dışarıda facebook'a falan girmek için kullanıyorum yoksa gidip sen o paketle film falan indirirsen paket biter :(

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

aslında bence çokta önemli birşey değil baksana 3g paketlerine dünyanın parası,kaç mb'tlık paketin var Allah aşkına ? :)

bende 1GB var ama genelde wi-fi kullanıyorum yani 3g ile pek işim olmuyor dışarıda facebook'a falan girmek için kullanıyorum yoksa gidip sen o paketle film falan indirirsen paket biter :(
günde enaz 4saat=150-200mb internet kullanıyorum :)
sadece maxicep deyil neleri dolaşıyorum sen bi bilsen!!! :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
akşam 2den sabah 7e ınternet bedava!
sadece 0.10$
mb hesabı yok!!
yani 7gb bitene kadar. :)
gündüzüne 1mb=0.01$

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

bana ogretin su viberi bende indirdim ama kulanamiyom
ben kullanıyorum viber nerde yardım istiyon

- - - Eklendi - - -

sınırsız net ilede indirilmez ki

avcitalip

avcitalip

Üye
ben kullanıyorum viber nerde yardım istiyon

- - - Eklendi - - -

sınırsız net ilede indirilmez ki

niye ki ? :ehe biraz uzun sürer ve bataryanı sömürür ama sonuç olarak iner :evet: atıyorum misafirliğe bir yere gittin ve orada internet yok canın sıkıldı bir film indiriyim dedin yanında şarj aleti de var...

emreolol

Üye
sadece net icin 4 yildir tel kullaniyorum emin olun saysam 50 sms tas patlasa oda.
konusma desen 2000 dk gecmemistir.

internet deseniz en az 100 gb rahat buda normal zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt