Öneri interneti pc de kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
interneti pc de kullanma
samsung gtı9105 plus cihazımdaki interneti usb ile nasıl pc de kullanırım bilgisi olan varmı ben pc ye bağladım normal olarak cihazı görüyor internet paylaşım ayarından usb seçtiğimde aygıt yuklenemedi hatası veriyor bunun çozumunu bilen varmı pc de win 7 kuruluacil bilgi verecek yokmu arkadaşlarbir arkadaş bile cevap yazmamış ilginiz için teşekkürler

Ankaralı Gezgin

Ankaralı Gezgin

Üye
Samsung'un sitesine girip, telefonunuza uygun sürücüleri indirip kurun sorunuz çözülecektir herhalde.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Internete baglanabilsem halledebilirim belki ama pc de internet olmadigi icin nasil olacak telden mi siteye girip telefonami yukleme yapacagiz lutfen bi yardim edin

bulentercan

Üye
Kies indir

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
öle bişe varmı ya :D

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
samsung gtı9105 plus cihazımdaki interneti usb ile nasıl pc de kullanırım bilgisi olan varmı ben pc ye bağladım normal olarak cihazı görüyor internet paylaşım ayarından usb seçtiğimde aygıt yuklenemedi hatası veriyor bunun çozumunu bilen varmı pc de win 7 kuruluacil bilgi verecek yokmu arkadaşlarbir arkadaş bile cevap yazmamış ilginiz için teşekkürler

Hocam : Menü > Ayarlar > Diğer Ağlar > Bağlanabilir ve Taşınabilir Wi-Fi Alanı > Aktifleştirin Orada USB veya WiFi seçenekleri mevcut istediğiniz gibi bağlanabilirsiniz.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Hocam : Menü > Ayarlar > Diğer Ağlar > Bağlanabilir ve Taşınabilir Wi-Fi Alanı > Aktifleştirin Orada USB veya WiFi seçenekleri mevcut istediğiniz gibi bağlanabilirsiniz.
ilk mesajımda yazdığım gibi dediklerinizi zaten yaptım ancak usb bağlantı yaptığımda normal tel bağlantısı yapıyor internet paylaşımını yaptığımda surucu yazılımı yuklenemedi diyip hata veriyor yani teldeki mp3 veya dosyalara ulaşabiliyorum fakat ayarlar internet paylaşımı usb sectiğimde hata veriyor

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
ilk mesajımda yazdığım gibi dediklerinizi zaten yaptım ancak usb bağlantı yaptığımda normal tel bağlantısı yapıyor internet paylaşımını yaptığımda surucu yazılımı yuklenemedi diyip hata veriyor yani teldeki mp3 veya dosyalara ulaşabiliyorum fakat ayarlar internet paylaşımı usb sectiğimde hata veriyor

Bunu kur pc ye öyle baglan bide

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kardeş sorun cikarsa yine PdaNet+ Adli uygulamayin kullanimini araştir internetten çok uzun yazamam buraya şimdi onunla tethering yapilabiliyor..

Üst Alt