Internete en hizli baglanan telefon

Konu Sahibi
Internete en hizli baglanan telefon
Baslikta da belirttigim gibi internete en hizli baglanabilecek telefonlar hangileri onerir misiniz? 4G LTE desteklese iyi olur. Fiyat farketmez

ka_za

Üye
imternetin hizli olduktan sonra note2 ymis s3müs ip5 mis pekde farketmez

Konu Sahibi
Yok dedigim su H var H+ var. Alacagim telefonu uzun sure kullanabileyim diye lte destekli istiyorum

Sony Xperia S ve ION olması lazım en hızlıları,ondan sonra bence note 2 ve s3 falan gelir sanırım ip5'te anten sorunu devam ediyormuş ip5 demeyin o yüzden

lumia 920 internete çok hızlı bağlanıyor.

Konu Sahibi
Indirme hizinda degisir mi o iphone hayatta almam zaten

pRime.

Üye
tarayıcı için samsung modeli bir telefon öneririm androidde en iyi stok tarayıcılar samsung romlarında. internet hızı zaten üç aşağı beş yukarı her cihazda aynı. spesifik önerim ekran büyüklüğü de önemliyse galaxy note 2 olur. 4g lte de destekliyor.

PriZm

Üye
Lumia 920 de ki hız diğer android cihazlarla aynı olacaktır.malum Türkiye'de ki internet vasat.telefon süper olsa dahi degiştiremez bunu.

Bana kalırsa Note 2 + Dolphin Browser + Jetpack(492 HTML5 skor) ile internette pc lerle bile yarışabilirsin.

Lumia 920, XPERIA ION, Note II. Note'un ekranı büyük olduğu için daha kullanışlı olur

aleranol

Üye
2 taşıyıcılı mobil net daha yeni geldi. Lte icin bir3 yıl kadar var. Ayrıca Türkiye de daha evde 8mbps netten yeni 20 lere geçtik. 1000mbps internetim var diyen varmi? Ayda 1000tl nete vericem diyen varmi? Yok. Yabancı forumlarda hız testleri var onlara bak sonra sen kendin yap ve Türkiyenin internetini gör. Bizim 4g yi bile tam hızıyla kullanabilmek için 4yildan fazla zamana ihtiyacımız var. 3g max. 21mbps hız destekliyor. Biz kaç kullanıyoruz? En fazla 7.2 ayrıca 2 taşıyıcı diye kaldırıyorlar. Telefon desteklemedikten sonra ne işe yarar? Not2de hala 7.2mbps. Nerede 14.4? Nerede 4gden hızlı net? Şu an ne alırsan al senin sin hızda kullanman 4 yılını rahat alır.

Tepkiler: pRime.

acuxx

Üye
920 ve note2 internet karşılaştırmaları youtubeden incele s3 ü de katabilirsin. Kararı sen ver

lumia 920 test ettim internet hızı s3ten çok daha hızlı, iphone 5 ile yarışıyor

Bak güzel kardeşim,telefonların özelliklerini incelerken şunlara bakarsan anlarsın.Birkere bizim ülkemizde 4g LTE yok onu şimdilik çık,
HSDPA yazan yer indirme hızıdır, HSUPA yükleme hızıdır bunlara dikkat edersen kimseye sormana gerek kalmaz.Yükleme hızı genelde hepsinde aynı fakat indirme hızı değişiyor samsung üst modellerde hep aynı. LTE olanlarda 41 mpbs (iphone ve nokia lumia serileride aynı. galaxy s3 mini hızı 14.4 )

acuxx

Üye

Evet hepsi aynı ama görüntüleme hızı diye bişey de var.