İnternet Zorunluluk mu? Lüx mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnternet Zorunluluk mu? Lüx mü?
Önceleri telefon için düşünürdüm acaba lüxmü yoksa bi ihtiyaçmı diye.
ama yıllar geçtikçe baktım ki artık zorunluluk olmuş bağımlı olmuşum. hanginiz telefonu bırakıp 2 gün yaşayabilir.
Şimdide bu olay aklıma yer etti: internet zorunlu bir ihtiyaç mı ? yoksa bu bir insan için lüxmü?
internetimiz olmasada biz hayatımızı, işlerimizi aksatmadan devam ettirebilirmiyiz sizce?

Kendi düşüncem: internet benim için vazgeçilmezler arasında. nasılki telefonumu bırakıp hayata devam ettiğimde bi eksiklik hissederim, akşam msn mi açmasam, maxiye faceye bakmassamda bende aynı eksiklik oluyor.

Sizin düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Laz¥

Laz¥

Üye
Ikiside desem :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bence Zorunluluğun Getirdiği Bir Lüx :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslında buna zorunluluk demek biraz abartılı olabilir ama ihtiyaç mı desek,EVET ihtiyaç.ama telefonda lüxe kaçıyoruz o ayrı mesele.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonda lüx derken ?

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bence gereksiz sadece lüx

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bence hem lüx hem zorunlu ineternetsizde yaşanır

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ikiside olurmu yaa. bu şeye benzedi, mercedes lüx ama zorunluluk

arslansem

arslansem

Üye
Lüxün kendimize göre olan anlamına bakmalı önce..Lüx var lüx var :ehe her neyse :) internet günümüzde zorunluluk haline gelmiştir ama lüx değildir bana göre..;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dahaçok özelliği olsun diye bidünya para veriyoruz,oysa o özelliklerin çoğunu kullanmıyoruz yada çok nadiren kullanıyoruz.

bunun aynısını bana okulda hocam söyledi, kameralı, internetli ceptelefonu alıyosunuz ama o özellikleri kullanmıyosunuz dedi, bende atladım hemen nerden biliyosunuz hocam diye. o zaman pc yok bende. dedim ben cepten internete girip bu ihtiyacımı böyle karşılıyorum, benim fotoğraf makinem yok. o yüzden cepten foto çekiyorum, hem ceptelfonu hem fotoğraf makinesi hem laptop alacak kadar zengin değilim dedim. klasik savunmayı yaptı: istisnalar kaideyi bozmaz dedi, kendiside n70 kullanıyodu eminim elindeki telefonun internete bağlandığından bile haberi yoktur. bozmadım ama demedim sen n70 kullanıyon önce kendine bak demedim

Laz¥

Laz¥

Üye
Ben cep telefonunun neredeyse tüm özelliklerini kullanıyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Her ikisi de değil aslında...Fakat seçeneklerden zorunluluk biraz daha önde gibi...

Candy

Candy

Üye
Bence lüx değil lüks :)

ejder53

ejder53

Üye
katılıyorum burcu :ehe

PCKopaT™

Üye
Zorunluluk ben internetsiz yaşayamam

catalfleg

catalfleg

Üye
Yeri geldiğinde bir ihtiyaç yeri geldiğinde lüx oluyor karışık :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Zorunluluk değil de ihtiyaç diyebiliriz ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...