İnternet yavaşladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
İnternet yavaşladı
Arkadaşlar şimdi bizim evde 2pc var eski olan pc interneti çok güzel hızlı çalıştırırken yepyeni pcde internet aşırı şekilde yavaş acaba bunun nedeni ne olabilir?

cort0303

cort0303

Üye
kabloyla ilgili bi sıkıntın da olbilir kardeşim. ve yeni olmasına ragmen pcnin bant genişliği ve modem bant genişliği de buna etki eder.

• Beğen
Tepkiler: aeercan66
aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
kablosuz kullanıyorum neti adaptörle eski pcnin adaptörü daha az çekiyor modemi yenininki bayağı iyi 100de 100 çekiyor ama yinede yavaş:( bu bant genişliği nasıl bişey değiştiriliyormu?

- - - Eklendi - - -

kabloyla ilgili bi sıkıntın da olbilir kardeşim. ve yeni olmasına ragmen pcnin bant genişliği ve modem bant genişliği de buna etki eder.
tamam saolasın kardeşim bu bant genişliği konusunu araştırdım sahiden pcnin bant genişiği düşükmüş ayarlardan onu yükseltince düzeldi:D

- - - Eklendi - - -

tamam saolasın kardeşim bu bant genişliği konusunu araştırdım sahiden pcnin bant genişiği düşükmüş ayarlardan onu yükseltince düzeldi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt