Evet, 2 yıl saklanıyor.Arkadaşlar şu an kaydediliyor mu girdiğimiz siteler ?
Aslında bence iyi oldu.Mesela örnek veriyorum, bizim lisede, özellikle bizim sınıfta telefon da , akıllı tahtada afedersiniz ama mutlaka ***** izlerler okulun netini yerler. ders aralarında toplanip böyle iğrenç şeylere giriyorlar e ne yapalım bence iyi olur
o değilde ben youtubeye giremiyorum 2 gündür orası da mı gitti yoksa ama sorun değil demek ki orada yanlış şeyler dönüyor bizi bizden daha çok düşünen devlet büyükleri böyle münasip görmüşler demekki.
Ben nasıl giriyorum?Estağfurullah amirim, sizden habersiz haddime mi düşmüş.Gökçen konu dışında bişey mi dağıttın sen![]()
![]()
.gif)
valla ben korkuyom artık ama dayanamıyom kötü olmaya başladım bu sitelere girmeyince valla eve bi ceza gelirse varya hayal edemiyorumyk kardes tovbe omrumden 1yil gitti bugun1500tl az degil ya arkadaslarda korkuttu tam caresiz moduna baglandım
![]()
Enteresan mesajlar okuyorumdaEstağfurullah amirim, sizden habersiz haddime mi düşmüş.![]()
başka türlü yazılmaz diye düşündüm 
Mesaj alınmıştır amirim,Enteresan mesajlar okuyorumdabaşka türlü yazılmaz diye düşündüm
![]()
konuyu hemen özüne döndürüyoruz beyler.
superonline mi seninki benim internetim superonline her siteye girebiliyorum ama youtube açılmıyorBen nasıl giriyorum?
Ttnetsuperonline mi seninki
Benim superonline youtubede dahil her siteye girebiliyorumsuperonline mi seninki benim internetim superonline her siteye girebiliyorum ama youtube açılmıyor