internet yasagi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu yüzden eylem başlarsa yazık :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:polis: Olay var dediler geldim. :zzz:

:naughty:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS., 0MG90, caferdondu ve 1 kişi daha
caferdondu

caferdondu

Üye
o değilde benim burada bir entryim vardı silindi. ben o entryde siyaset yapmadım. sadece olanı söyledim. bu yasayı hükümet çıkarmadı mı ee bende hükümetin başındaki insana teşekkür ettim sayesinde bacılarımız internette güvenle gezecekler diye. ama bu entryiim silinmiş. haksızlık bu. arkadaş bu yazdığım siyaset yapmak değil ki;? eğer öyleyse bu başlığında silinmesi lazım. yoksa bu sitenin yöneticileri hükümeti eleştirmek serbest ama övmek yasak mı diyorlar ? tarafsız olun lütfen.

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar şu an kaydediliyor mu girdiğimiz siteler ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Tüh ya :( Her neyse.

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Aslında bence iyi oldu.Mesela örnek veriyorum, bizim lisede, özellikle bizim sınıfta telefon da , akıllı tahtada afedersiniz ama mutlaka ***** izlerler okulun netini yerler. ders aralarında toplanip böyle iğrenç şeylere giriyorlar e ne yapalım bence iyi olur

yuh!

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
interneti istedikleri kadar yasaklasinlar. hotspot shield VPN denen bi program var heralde her türlü yasağı kırıyor

• Beğen
caferdondu

caferdondu

Üye
o değilde ben youtubeye giremiyorum 2 gündür orası da mı gitti yoksa ama sorun değil demek ki orada yanlış şeyler dönüyor bizi bizden daha çok düşünen devlet büyükleri böyle münasip görmüşler demekki.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gökçen konu dışında bişey mi dağıttın sen :hmmm :polis:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, İhtiyar007 ve OttomaN TigeR
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
o değilde ben youtubeye giremiyorum 2 gündür orası da mı gitti yoksa ama sorun değil demek ki orada yanlış şeyler dönüyor bizi bizden daha çok düşünen devlet büyükleri böyle münasip görmüşler demekki.
:allalla: Ben nasıl giriyorum?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
yk kardes tovbe omrumden 1yil gitti bugun:D 1500tl az degil ya arkadaslarda korkuttu tam caresiz moduna baglandım:D
valla ben korkuyom artık ama dayanamıyom kötü olmaya başladım bu sitelere girmeyince valla eve bi ceza gelirse varya hayal edemiyorum

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İkram ettiğin içeceklerden bahsediyor galiba :islik

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt