internet yasagi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasaneness

hasaneness

Üye
Herkes torrent yasaklanmasın öyle olmasın böyle olmasın diyor.Çoğu da oyun için tahminimce.Gidip oyun alacak paranız yok fakat internet ve o oyunları açacak bilgisayara sahipsiniz demek?Gidin yazıcıoğluna orada ucuza ps3-pc-xbox360-ps4-xbox one oyunları alabilirsiniz.
Kendim icin konusayim ben albüm ve film icin konusuyorum oyun ayda 1 bile indirmem

lolaman

lolaman

Üye
Kendim icin konusayim ben albüm ve film icin konusuyorum oyun ayda 1 bile indirmem
Zaten hepsi demedim çoğu dedim film indirenler de var gerçi o da pek sağlıklı değil ama oyun artık her yerde var

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Invoke

Invoke

Üye
Bir şey olmaz...
Her torrent kullanana 1000lira ceza gelse ne olur biliyor musunuz? İsyan çıkar. Zaten olay çıkmasın diye alınan bir önlem (ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır, yeri burası değil ki artık tartışmaya da lüzüm yok, yasa geçti zaten.) bu ya da sansür artık ne diyorsanız. Devletin işi gücü yok o kadar adamın torrentini mi takip edecek ? Facebookta orada burada dolanan boş laflar... Yok apk indirince 500 lira, torrent kullanınca 1500-2000 lira. Yav he he. =P

• Beğen
Tepkiler: hookword, Kit Kat, OttomaN TigeR ve 3 diğerleri
0MG90

0MG90

Üye
Bir şey olmaz...
Her torrent kullanana 1000lira ceza gelse ne olur biliyor musunuz? İsyan çıkar. Zaten olay çıkmasın diye alınan bir önlem (ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır, yeri burası değil ki artık tartışmaya da lüzüm yok, yasa geçti zaten.) bu ya da sansür artık ne diyorsanız. Devletin işi gücü yok o kadar adamın torrentini mi takip edecek ? Facebookta orada burada dolanan boş laflar... Yok apk indirince 500 lira, torrent kullanınca 1500-2000 lira. Yav he he. =P
Aynen. :D

esokmen

esokmen

Üye
Bir şey olmaz...
Bide şeyler var benim arkadasa 1500 lira geldi olaylari :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2 ve hasaneness
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Yasak olsa ne yazar yazarim dns'mi indirimde izlerimde zamanında youtube'da öyle girmedik mi olmadı vtunnel'le açarım :)
Evet haklısın ama bu yeni düzenleme ile DNS ile engelleme sisteminden IP tabanlı engelleme sistemine geçilecek, o zaman ne yapcan :hmmm

MaxipmaN

Üye
ben sağ el ısıtamıyom ama birşey olmaz diyorlar bi arkadaş ta girmeye devam ediyo valla ne yaocam şaşırdım

• Beğen
Tepkiler: .caner.
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Peki komsunun netinden izlersek p.... yi :ehe

nimeemin

Üye
hem 1500 tl ceza var diyorlar hemde siteler kapanacak diyorlar çelişkili değil mi

badmus

badmus

Üye
Uzatmanin hiç anlamı yok beyler VPN kullanın sorun falan kalmasin :ehe Sitelere sadece Türkiyeden erisimi engellerler. En fazla da sunuculari Türkiyede olan siteleri kapatirlar. Onun disinda bi sey yapamazlar. VPN kullanarak durmak yok yola devam ;)

VPN nedir diyenler için:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Aslında bu yasağı getirerek insanlari yasak olan şeyleri yapmalari sağlanıyor. Mesela ben normalde p. Izlemem ama yasak gelince innatlarina karsi koyup izleyesim geliyor...

Invoke

Invoke

Üye
Aferin.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
deymi ya :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Pek bir sonuc alacaklarini zannetmiyorum acikcasi.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar internet yasağı diye birşey yok. İnternette halka zarar veren web site yasakları var. Sosyal hükümetlerin yapması gereken bu siteleri tespit edip kapatmaktır. Nitekim bu gayet normal birşey. Ülkemizde her haber çok abartılarak halka duyuruluyor biliyorsunuz. Kanmayın bu tarz aldatmalara. Açın Resmi gazeteyi veya son çıkan meclis kanunlarını okuyun. Hemde aptal ( Söz meclisten dışarı ) yerine konulmamış olur ve kendiniz doğru bilgiye ulaşmış olursunuz. :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ben hâla giriyorum sansür bana gelmedi galiba :D :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt