internet yasagi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Asil sansur konulmasi gereken yer Deep Web bence,haksiz miyim?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Benim bildigim Tor Browser ile ortalama bir internet kullanicisi bile girebiliyor.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Benim bildigim Tor Browser ile ortalama bir internet kullanicisi bile girebiliyor.
kimse yönlendirmeden sadece internetten okudukları ile deepweb sitelerine girmek o kadar kolay değil çünkü deepweb sitelerini bi arama motoru yok yanı şu şu deyip site aratamayacak bilmediği siteyide bulamayacak tor browser ilede sadece bir kısma erişebilirsiniz

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Ya interneti sansurlemek ne demektir abi ya?
Valla ben anlamiyorum.
Ben Turkiye'de yasamiyorum ama internetin sansurlenmesi/kisitlanmasi rezilliktir bence!
Aslinda internet yasagi bununla anlamli kalmiyor.
Yani;Hukumet neye izin verirse onu yapacaksiniz, izin vermezse yapmayacaksiniz anlaminada geliyor.

Hayirlisi olsun bakalim.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
47MaDo47

47MaDo47

Üye
Kolay gelsin arkadaslar :DAllah sonumuzu hayır etsin bindik bir alamete gidiyoz gıyamete :D

• Beğen
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
simdi ben bısey ızleyıp ındıremıyceksem bu pc ve ınternetı cope atıyım daha mantıklı

hasaneness

hasaneness

Üye
Depp wep nedir?

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beni asıl üzen konu torrent. Korsan oyun zaten kullanmıyorum ama dizilerimi hep torrentten indiriyorum. Şimdi bir dizinin tüm sezonlarını indirmek için uğraş dur...

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ne zaman başlıyacak sansür ? Cumhurbaşkanı onayladı tarih belli mi

• Beğen
Tepkiler: Dede
0MG90

0MG90

Üye
Yasak degil maddelere bakın

• Beğen
Tepkiler: Dede
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Yasak degil maddelere bakın
kardeş madde nerede atarmısın valla hiç bilgimiz yok maddeler hakkında kimi diyo torrentten oyun indirene 1000tl ceza felan diyolar doğrumu

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
O 1. Olayla işim olmaz da Torrent kötü olur ama yasak olmayacakmış :ehe

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
Yasak olsa ne yazar yazarim dns'mi indirimde izlerimde zamanında youtube'da öyle girmedik mi olmadı vtunnel'le açarım :)

lolaman

lolaman

Üye
Herkes torrent yasaklanmasın öyle olmasın böyle olmasın diyor.Çoğu da oyun için tahminimce.Gidip oyun alacak paranız yok fakat internet ve o oyunları açacak bilgisayara sahipsiniz demek?Gidin yazıcıoğluna orada ucuza ps3-pc-xbox360-ps4-xbox one oyunları alabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt