İnternet üzerinden ek gelir elde etmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

cnar59

cnar59

Üye
    Konu Sahibi
İnternet üzerinden ek gelir elde etmek istiyorum
Merhabalar beyler çalıştığım iş yerinde ortalama 7 saat bilgisayar başında boş boş oturuyorum bunu paraya çevirmek istiyorum örneğin online ürün satmak pazarlamak ürünü toptancıdan alıp biraz kar koyup satmak gibi vs. 1500 tl gibi bir sermayem var bu miktarı artıra şansım var nasıl bir taktik uygulamalıyım ne alıp ne satmalıyım nerde satmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ...

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
google adsense var ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum :oke:

maxirabit

maxirabit

Üye
Ucuz 2. El ceptelefonu,tablet,bilgisayar vs alıp onu satmak ama burada önemli olan hurda ürünü tamir edebilmektir. Bir çok 2. El ürün satan yada spot beyaz eşya dediklerimiz yerler bile hurdacının çöpten topladıgı eşyayı demir fiyatına alıp ürünü alacak kisiye gram altın fiyatına satmaya çalışır. 2. El sektörde bir çok satıcı da bunu yapar ben yapmıyorum diyeni de sadece yalan söylüyordur. Elektronik ürünlerin parça satışı olabilir buda fazladan kazandırır,buna örnek olarak bozulmuş yada parcalanmış bir bilgisayarı parça parça satsanız sağlam halinden bile daha fazla kazandırabilir ama burada başlıca önemli olan sizin soguk kanlı ve fazla pazarlık yapan kisilere katı olmaniz lazim ki kazanabilesiniz,tabi en gerekli olani da bir urunu pazarlarken onu çok iyi birseymis gibi gostermeniz lazim,sahte urun bile satsaniz orjinaline çamur atacaksiniz ki karsidakinin akli karisacak

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu
0MG90

0MG90

Üye
Aliexpress, Alibaba, Ebay, Amazon gibi sitelerden insanların genellikle teknolojik olarak ihtiyaç duyacakları dokunmatik kalemler, kılıflar, ekran koruyucular, OTG kablo vb. ürünleri toptan alıp burada Gittigidiyor, Sahibinden gibi sitelerde satabilirsiniz.

maxirabit

maxirabit

Üye
Aliexpress, Alibaba, Ebay, Amazon gibi sitelerden insanların genellikle teknolojik olarak ihtiyaç duyacakları dokunmatik kalemler, kılıflar, ekran koruyucular, OTG kablo vb. ürünleri toptan alıp burada Gittigidiyor, Sahibinden gibi sitelerde satabilirsiniz.
Gümrük sorunu olur bireysel olarak getirirse anca kurumsal bir firması olacak onun üzerinden sorunsuz olarak o zaman gelir ama tabi bu kez o butcede yetmez:)

0MG90

0MG90

Üye
Gümrük sorunu olur bireysel olarak getirirse anca kurumsal bir firması olacak onun üzerinden sorunsuz olarak o zaman gelir ama tabi bu kez o butcede yetmez:)
Telefon, tablet değil ki takılsın :D Örnek veriyorum 100 dokunmatik kalem Bundan da zarar edilmez bence.

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic. ve cnar59
maxirabit

maxirabit

Üye
Telefon, tablet değil ki takılsın :D Örnek veriyorum 100 dokunmatik kalem Bundan da zarar edilmez bence.
Sadece telefon ve tableti kapsamaz ki gümrük,misal ekran koruyucu diyelim 300-400 adet örnek veriyorum bunu,geçebilme ihtimali olmaz birseysel olursa bu kadar adetlerde:)

• Beğen
Tepkiler: cnar59
phasan

phasan

Üye
Bende kazanmak isterım ufaktan nasıl başlanır

• Beğen
Tepkiler: cnar59
cnar59

cnar59

Üye
    Konu Sahibi
Sadece telefon ve tableti kapsamaz ki gümrük,misal ekran koruyucu diyelim 300-400 adet örnek veriyorum bunu,geçebilme ihtimali olmaz birseysel olursa bu kadar adetlerde:)
Dovme makinasi getirmeye karar verdim yarin ureticiyle kargo konusunda anlasirsam yarin 50 adet siparis gecicem gomrukten nasil bir sikinti yasarim ve yasamamak icin ne yapmaliyim ....

AdemOyuklu

Üye

ben düzenli olarak ebaydan alış veriş yapıyorum ücretsiz kargo burda 50 tl satılan kılıfı ben ebaydan aynısını 10 tl -15 tl alıyorum kargo bedava ha noluyor 2 -3 haftada geliyor sıkıntı degil .gümrüktete sıkıntı çıkmıyor hiç .

fazla vermedigin sürecede gümrükte sıkıntı cıkmaz .

• Beğen
Tepkiler: cnar59 ve maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
ben düzenli olarak ebaydan alış veriş yapıyorum ücretsiz kargo burda 50 tl satılan kılıfı ben ebaydan aynısını 10 tl -15 tl alıyorum kargo bedava ha noluyor 2 -3 haftada geliyor sıkıntı degil .gümrüktete sıkıntı çıkmıyor hiç .

fazla vermedigin sürecede gümrükte sıkıntı cıkmaz .
Aynen 3-5 tanede sorun yapmazlar ama fazla olursa doğal olarak satmak amacli aldiginizi anlar ve sorun cikar
Dovme makinasi getirmeye karar verdim yarin ureticiyle kargo konusunda anlasirsam yarin 50 adet siparis gecicem gomrukten nasil bir sikinti yasarim ve yasamamak icin ne yapmaliyim ....
50 taneyi tek kisi getirtemez ama anca göze batmiyacak miktarda farkli isimler kullanililarak az miktarda tek seferde degil de parca parca olarak alirsaniz o zaman anlasilmaz zaten size tavsiyem bir anda tek bir urune parayi yatirmak yerine ilk once denemek amacli 2-3 tane alip eger satilma konusun da elinizden cabuk cikiyorsa size kazanc olarak geri doner,fazla alipta satamazsaniz da bu kezde zarar olarak geri doner

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu ve cnar59
muhsin13

muhsin13

Üye
bu kadar boş vaktim pc im ve imkanım olsaydı ne paralar kazanırdım

Üst Alt