internet sayfası kendi kendine kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
internet sayfası kendi kendine kapanıyor
internet sayfası kendi kendine kapanıyor arkkadaslar ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kapanıyor derken hata verip mi kapanıyo, pc donukluk yapıpmı kapanıyo biraz açarmısın

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
erol direkt atıyo ama eklentileri kapattım şuan olmuyo kapanma ise direk atıyo carpıya basmışız gibi donma yok

asi_hırcın

asi_hırcın

Üye
banada bu konu hakkında yardım edermisinz benim de açtıgım google sayfası kendi kendi kapanıyorrrrrrrr :((

merty24

merty24

Üye
halit abi antivirus ne var

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
internet sayfası kendi kendine kapanıyor arkkadaslar ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Halit ayıp ettin kardeşim yardımcı olayım

o kapanan site varya oraya girme site kendi kendine kapanmaz sen kapatmış olursun

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
banada bu konu hakkında yardım edermisinz benim de açtıgım google sayfası kendi kendi kapanıyorrrrrrrr :((

halit abi antivirus ne var

Halit ayıp ettin kardeşim yardımcı olayım

o kapanan site varya oraya girme site kendi kendine kapanmaz sen kapatmış olursun

konuyu 2009 kasım ayında açmıştım:eheve o aralar bu problem beni delirtiyordu

nedenini 1 ay sonra buldum.bende laptop var.ama mause ile birlikte kullanıyorum.birde laptopların kendi mausesi oluyorya ben yazarken elim ona çarpıp sayfayı kapatıyormuş :ehe sonra sonra keşfettim.şuan sorun yok.

mert kardeşim spyware doctor var eset var birde virüs programı kurmam pek ama iyi niyetin için sağol kardeşim:)

leventçim sağol kardeşim o ara tanışmıyorduk sorardım sağol kardeşim:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
kardeşim ayıp ettin ne zaman istersen yardımcı olurum

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim sorun olursa kapındayım :ehe

Üst Alt