internet radyo deli gibi kota alıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
internet radyo deli gibi kota alıyo
yok mu çözümü 100 mb yetmiyo

ersinbakar

ersinbakar

Üye
arkadaşım kullandığın programda yayıncı radyonun müzik kalitesine göre kotan dolar meselam kimi siteler 64 kimi 32 kimide 16-20 karası kalitede müzik verir sen bas mix önem veriyorsan bunun çözümü güzel bir net almak aksi taktirde düşük kalitede sitelerin radyosunu denemen lazım.

full force

full force

Üye
çözümü yok malesef ama belki düşük kbps li radyolar daha az yer ben alem fm in 40 kbps lisini buldum ondan dinliyorum baya gidiyor

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

drivenn

Üye
nokia internet radyo kullanıyorum kalite en yüksekte internet paketi olarak 96kbps hız ile saniyede 10 kb civarı gidiyor ki bu bile saatte 30 mb falan yapar 100 mb ile en fazla 3 saat dinlersin tavsiyem sınırsız net kullan

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kotalı internet kaldımı :hmmm

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
cepnet

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende kotalı kullanıyorum :hmmm
Turkcelde sınırsız olarak hangi paket var ne kadar biraz bilgi verebilirmisiniz

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
nokia internet radyonun eski rürümlerinde rds vardı yeni surumde şarkıların isimleri yazmıyor bilgisi olan varmı?

AHMED...

AHMED...

Üye
vodafone cepnet varken iş yerimde sürekli dinliyordum internet radyosunu avea yeni nesil tarifesine geçtim sürekli bağlantı kopuyor tahmini süre bir yada iki şarkı dinledikten sonra yeniden play tuşuna basmam gerekiyor 8 saat boyunca dinlerdim 60 70 mb den fazla veri kullanırdı tahmini aylık ise ortalama internet radyosuna giden veri 2gb den fazla idi bir zamanlar ah o zamanlar ne güzel zamanlardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt