İnternet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SecomniA

Üye
    Konu Sahibi
İnternet paketleri
Arkadaşlar 2-3 güne akıllı telefon almayı düşünüyorum ve tabiki onun içinde internet paketi alıcam şu anda Avea faturalı her yöne 1000 dk aveaya 3000 dk 30 tl ödüyorum hebu dkların hepsini kullanıyormusun derseniz aylık taş çatlasın 250 dk konuşuyorumdur. aveanın internet paketi uygulaması saçmalık faturalıya 29 TL sizce numaramı vodafone'a taşısam sınırsız 8 TL lik kampanyayı mı kullansam tavsiye ettiğiniz bir faturalı tarifede var mı ? Veya Turkcell den de olabilir ben interneti sadece telefonda kullanıcam mesela hız 96 kpbs ye düştüğü zaman beni çok etkiler mi benim amacım günde 1-2 saat facebook'ta takılıyım 3-5 video izliyim öyle haberlere falan bakıyım o kadar. Bi yardım ederseniz sevinirim çok araştırdım ama bi türlü karar veremedim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Haberleri okursun, yavaştır ama aşırı derecede değil. Ama iş video izlemeye gelince onu yapamazsın. Çünkü videolar bağlantının tamamını kullanır. Yani web sayfalarının çoğu ortalama 30kb ile 60kb arasında açıldığı için 9kb cepnet ile sıkıntı çekmezsin. Ama videolar son hızı kullanır, yani bir video 450kb ile 600kb hızla izlenebiliyor, sen bu videoyu 9kb ile zor izlersın.
Izleyemezsin demiyorum, izlersın ama 5 saniye izler 10 saniye beklersin. Durum bundan ibaret.
Birde şunu hatırlatayım, kullanacağın alet hızını etkileyelektir.

SecomniA

Üye
    Konu Sahibi
Bulabilirsem Ideos X5 almayı düşünüyorum

slant1111

slant1111

Üye
vodafone 8tl lik intent 9kb hızında bi işe yaramıyor.

aşk tutkunu

Üye
sen naaaber yaaa biz msn den görüntülü konuşuyoz hız düştükten sonra :)) ama donuyo bayaa

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
telefon 3gliyse gayet hızlı oluyor

kpln04

kpln04

Üye
kaşif miyim bilmiyorum ama bişey farkettim şimdi benim pc masaüstü cepnetle msnde karşı taraf laptop kullanıyorsa görünütü donmuyor 2-3 kişide denedim donmadı ama karşı tarafta masaüstü ise işte o zaman ara sura takılmalar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...