internet paketi öğrenme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
internet paketi öğrenme yardım
arkadaşlar öncelikle merhaba bir sorunun var yardımcı olursanız sevinirim ben 1gb lik internet paketi kullanıyorum şimdiye kadar sıkıntı yoktu fakat artık kalan mb öğrenemiyorum *123*39# yaptım olmadı sistem hatası nedeniyle şu an hizmet veremiyoruz yazıyor KALAN INTERNET yazıp 2222 ye gönderdim internet paketi kapsamında kullanımınız bulunmamak tadır diye mesaj geldi müşteri hiz. Aradım onlarda uğraştı olmadı turkcelle mail attım onlarda uğraştı yine olmadı *123*233# yap dediler olmadı artık ne yapacağımı şaşırdım delirecegim paketin ne kadar kaldığını öğrenemedigim için 10 günde 1 gb internet bitti ek internet paketi aldım 9 tl ye 500 mb onunda ne kadar kaldığını öğrenemedin KALAN EK NET yazdım 2222 gönderdim olmadı ne yapacağım bu sorun 15 gündür devam ediyor yardım yardım

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
KALAN yazıp 2260 a gönder.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim olmadı hatta kalan mb yazip bile gönderdim

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
internete girip cıktıgında ekranda gözükmüyormu?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
benim tl metre kapalı

tron45

tron45

Üye
slm turkcell site te git şifre al gir online işlemden ve internet veya dakika ögren her şey var her bilgi var tek çare buuuuuuuuu

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
evet onuda denedim ve sadece oradan öğrenebildim fakat orada son 48 saatlik kullanım dahil değildir 48 saat içinde ben 10 kere internete girerim

milestone

milestone

Üye
arkadaş şifre al demişsiniz lakin şifre için 2222 sifre yaz yolla diyor, yazdım yolladım mesaj iletildi dedi ama bir haftadır belki 50 kere denedim ses yok ne şifre geldi ne başka birşey,

bide kalan yazıp 2260'a yollayınca vınn'ın programı donuyor ne hikmetse, internete girebiliyorum ama program cevap vermiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt