Internet paketi lazım acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ehre

Üye
    Konu Sahibi
Internet paketi lazım acil
Elinde vodafone ve turkcell internet paketi olan varsa verebilirmı ücret neyse veririm çağrı atın ben ararım 05393363545

aekayhan

aekayhan

Üye
paypal ile satış yaparım

aekayhan

aekayhan

Üye
2 adet r10 referans gönderene veririm

femre651

Üye
banda lazıımm

OğuzcanAbi

Üye
nasıl oluyor bu satış işi anladım bide sen nasıl internetini başkasına werebiliyosun anlamadım yaw

cemaltozluglu

Üye
vodafonun aylık 8 tl ye internet paketini alabilirsin.Ben bilgisayardan bağlanırken bile kullanıyorum.

wolfrak

wolfrak

Üye
ben aldım ama ınternet ayarında sorun cıkıo, vodafone da internet ayarlarını nasıl alabılırım ?

Lacrymosa

Üye
Acil paket lazımsa neden şebekenizden almıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. :)

fatih_akyol

Üye
yaşasın vadofone sınırsız internet keyfi:)))

furkan3842

furkan3842

Üye
turkcell danışma hattını arayın ve internet bölümüne yönlenin temsilciden 5 tl ye 500 mb lik internet alın doyadoya yaşayın

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
tlgcn38

tlgcn38

Üye
acil paket lazım kutuyla mı kardeşm bu operatöründen alsana garantilice :=) böyle ucuz mu oluyo anlamadım ben bu işi

scop07

Üye
İnternet Hızınızdan Yada Fiyatlarından Memnun Değilmisiniz ? Yoksa İnternet Hattınızda Sık Sık Kesintiler mi Oluyor ? O Halde Doğru Yerdesiniz. İnternet servis sağlayıcınızı diğer adsl servislerine taşıyabilmenin ayrıcalığından faydalanın.

iMmortaLy

Üye
ben yenı uyeyım bısy sorcam avealıyım samsung wifi 5233 tel aldım ınte gıremıorum evde kablosuz net olmasına ragmen napmalıyım yardımcı olabılecek var mı bana ?? :hmmm

Club MaXy Dance

Üye
ben yenı uyeyım bısy sorcam avealıyım samsung wifi 5233 tel aldım ınte gıremıorum evde kablosuz net olmasına ragmen napmalıyım yardımcı olabılecek var mı bana ?? :hmmm
dostum kolay gelsin yardımcı olmaya çalıcşam az bekle bakim

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt