1080P monitörde 4K video izlemek pixelleri sıkıştıracağından oldukça net gösterir. 4K panel kalitesine yakındır.adam 4K demiş onu izleyecek monitörü nerden buldun hadi buldun okadar parayı veripte nasıl aldın he yok fu ll hd de izliyorsan o zaten 4K değildirayrıca ttnet gibi bir firmanın buna olanak sağlayacağını zannetmiyorum !
Ama bu olay öyle değil.4k 1080p de zor gösterir yani gerçek kalitesini vermez . Çünkü dört adet fu ll hd görüntüyü birleştirmesi gerek . 4k tv var ama yayın yok . Test kanallara normal tv ve uydu cihazı hatt 1080 cihazla bile izlenmez . Dört ayrı çerçeve olur
aynı sorun bendede var bende dun gittim babamla bızım burda da yok muş fiberBuyuk ihtimal oyledir ben babamla gittim fibere basvurmaya bizim ordan hat gecmiyormus :mad:
her yerde superonline yok arkadasımTurkcell superonline gec rahat et arladas formul bu hemde daha ucuz
valal git gide yayılıyor geldimi geçin taahüt ünüz varsa onuda ödüyolar 24 ay kalma sözü verin bide samsung galaxy tab3 falanda veiroylar tabi ben bundan yararlanamadım ama şuan veriyorlar 55 tl 20 mgbs fiber nether yerde superonline yok arkadasım
ttnet 8 mgbs yi 60 tlye veriyorvalal git gide yayılıyor geldimi geçin taahüt ünüz varsa onuda ödüyolar 24 ay kalma sözü verin bide samsung galaxy tab3 falanda veiroylar tabi ben bundan yararlanamadım ama şuan veriyorlar 55 tl 20 mgbs fiber net
verdıgım superonline sıtesınden bakabılırsınKeciorende fiber varmi