internet hızım 8mb/sn fakat cok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
internet hızım 8mb/sn fakat cok yavaş
önceden 1m/sn kullanıyordum çok yavaş geliyordu dün NET4 pakete geçtim fakat ttnetten hala 1mb/sn geliyor paket onaylandı sitede 8mb gözüküyor yardım edin arkadaşlar :S

156asd156

Üye
bendede ole bi cozum bulamadı gitti

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
bunu isteseler çözerler bence arayıp bağırmak cağırmak lzm bzm yandaki komsu aynı paket kullanıo 6-7mbye cıkıo isteseler bize gelen hızı ordan arttırabilirler fakat 1mbde tutuyolar arayıncada hattınız okadar destekliyor o yuzden okadar gelio vs. vs.

--------------- Ekleme ---------------

++++++++++++++++++++++++ yokmu bunun bi çözümü arkadaslar :off:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sağlayıcınızla ilgili bir sorun.Arayıp bilgi almalısınız.8 MB tarifelerinde bu sorunu yaşamayan yok gibi.

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
aradım hız testi yaptırdı şmdi hızım 2mbye kadar çıkıyor modeme gelende 2048 ama paket 8mb ne iş ???

Revengeful

Emekli Yönetici
aynen ya..

hakan7s

Üye
Bende Muğla'dayım,hız testi normal ,paketim 8 mb ama internet çok yavaş

156asd156

Üye
ben bir defa speed testte 5mb gordum o da zaten adsl standartları yani adsl ile en fazla 5 yada 6mb gorursunuz ancak ttnet 1.5 2 mb de bırakıyor yarında bole devam ederse arayıp konusucam

sçeliktas0001

Üye
arkadasın dediği gibi arayıp bagırmak cagırmak hatta daha fazlasını yapmak lazım . bunun n baska bir cozumu yok . varsa bana da haber verin kolay gelsin

_enqin_

_enqin_

Üye
rapid de falan indiriyorsan sınır koyar en fazla 300 ile indirilsin bir idm ile video indir kaç ile indirecek yavaş ise gine bir ara internet i aldıgın yeri

alemburda

alemburda

Üye
15GB geçtim bu ay hızın 512Kb/sn düştü sen birde beni düşün :ağlarım:

blackblero

Üye
arkadaslar size yardımcı olayımmi ben aynı sekilde magdurdum netlimitsiz paketine geçtim ama 2mbit cekiyordum 2 ay boyunca mail ustune mail şikayet ustune sikayet arama ustune aramaa sabah bi baktım 8 mbit waaaw:D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
8 Mbps'lik İnternette Şimdi Download Hız Rekoru Kırdım :D

Buda 5 dk Sonraki Hız Testi :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Buda benim hız,fena değil sanki

okaancet

Üye
bugun ttnete gectim