Internet Explorer hatası

Sponsorlu Bağlantılar

gsalper

gsalper

Üye
    Konu Sahibi
Internet Explorer hatası
Ben lisanslı bir "Microsoft Windows XP Media Center Edition Version 2002 Service Pack 2" kullanıcısıyım. Internet Explorer 7 Türkçe'yi indirip kurmak istediğimde "Bu yükleme, işletim sisteminizin geçerli dilini desteklemiyor." uyarısıyla karşılaştım ve kurulum gerçekleşmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim+ 2. sorum ise u torrent programının dowland dosyalarının bulunduğu bölüme giriş yaptığım zaman ie hatası veriyor beni ordan atıyor.bana yardım ederseniz çok sevinirim teşşekürler.

• Beğen
Tepkiler: olmuk

gsalper

gsalper

Üye
    Konu Sahibi
artık gerek kalmadı yardımlarınız için teşşekürler.yazılımsal sorunları başka siteden hallettim.

srsri_53

Üye
söyleseydin nasıl yaptın die :D

burki788

Üye
arkadaşlar photoshop cs3 yükleyemiyorsanız size kısaca yolunu söyle hele bir explorer hata veriyorsa bu işlemi yapnız

ağ bağlantilarinin üzerine gelin sağ tıklayin özellikleri seciniz orada yerel ağınız adi göreceksiniz onunda üzerine sağ tıklayim aği devre dişi birak diyeceksin... dedikten sonra crtl - alt delet basarak sistem sonlarida explorer ustalarini sonlandirdiktan son photoshop kurulum exe çaliştir... ben tesr ettim çalişti

tugay__25

tugay__25

Üye
saol tşk

Takipçi Satın Al

Üst Alt