Çok güzel bir haber paylaşan arkadaşa teşekkürler. 2 sorum var: 1.İndirip yüklemesem bir sorun olur mu?
2.Ne kadar çok indirirsem o kadar çok yardım etmiş olurmuyum yoksa sadece 1 seferlik mi?
ya indirmemek için hiç bi sebebim yok ama ne yaptıysam inmedi bi türlü... işletim sistemini seçiyorum (Vista x86) açların doyurulduğu ve teşekkür mesajı geliyo ama indirme olmuyo, başlamıyo... sorun linktemi acaba die bide XP x86 yı denedim gene hiç bi hareket olmadı, bakınıyorum sayfada "indirme işlemi otomatik olarak başlamazsa tıklayın" gibi bi yerde yok... acaba yardımım dokunmuşmudur böyle? kendim yapamadan arkadaşlarımada tavsiye etmekte istemiyorum... yardım lütfen...
Çok güzel bir haber paylaşan arkadaşa teşekkürler. 2 sorum var: 1.İndirip yüklemesem bir sorun olur mu?
2.Ne kadar çok indirirsem o kadar çok yardım etmiş olurmuyum yoksa sadece 1 seferlik mi?
sayende var ya teknolojiyi en yakından biz takip ediyoruz.hele bu sürekli güncellenen kampanyalar,haberler ne diym helal olsun.hemen indiriyorum.teşekkür ederim...
sayende var ya teknolojiyi en yakından biz takip ediyoruz.hele bu sürekli güncellenen kampanyalar,haberler ne diym helal olsun.hemen indiriyorum.teşekkür ederim...