İnternet Explorer 8 açılmıyor :(

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Explorer 8 açılmıyor :(
arkadaşlar tabi çoğunuz diyebilirki sen ie mi kulanıosun ben de normalde google chrome kullanıyorum ama güncellemeler internet explorerdan yapılıyor önceden çalışıyordu sonra bir önceden girdiğim sitelerde şifreleri kayıt etmiyordu örn:maxicepe her girdiğim zaman "MerTurkizM" nickini yazmak zorunda falan kalıyordum şimdi ise:

arkadaşlar bunların haricinde nadirde olsa oturum kapatılıyor diyor ama kapatmıyor
arkadaşlar yardımlarınızı şimdiden bekliyorm tşk...

kol@j

Üye
tekrar kurmayı denedin mi?

Nedved

Emekli Yönetici
Başlat'a tıkla , arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz.Çıkan ekranda bir müddet bekle.Karşına Windows tabanlı servisler gelecek.Burada Internet Explorer klasörünü göreceksin.Onun üzerindeki işareti kaldır , çıkan soruya evet de.Bir müddet bekle , kapatma işlemi sonlandıktan sonra PC'ye restart çektir.PC açıldıktan sonra tekrar Başlat'a tıkla.Arama çubuğuna cmd yaz ve Enter'a bas.Komut satırına sfc /scannow yaz.Buradaki işlem tamamlandıktan sonra tekrar Başlat'a tıkla , arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz.Orada Internet Explorer klasörünü bul ve kutucuğu işaretle.Sonra uygula deyip PC'yi yeniden başlat.

Consul9

Üye
    Konu Sahibi

abi yardımların için teşekkürler ama cmd de taratırken %45de takıldı ve işlemi gerçekleştiremedi :

Nedved

Emekli Yönetici
Sistem dosyalarında hata var ya da bir şekilde zarar görmüş.Sistem geri yüklemeyi dene.