İnternet Explorer 8 açılmıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Explorer 8 açılmıyor :(
arkadaşlar tabi çoğunuz diyebilirki sen ie mi kulanıosun ben de normalde google chrome kullanıyorum ama güncellemeler internet explorerdan yapılıyor önceden çalışıyordu sonra bir önceden girdiğim sitelerde şifreleri kayıt etmiyordu örn:maxicepe her girdiğim zaman "MerTurkizM" nickini yazmak zorunda falan kalıyordum şimdi ise:

arkadaşlar bunların haricinde nadirde olsa oturum kapatılıyor diyor ama kapatmıyor
arkadaşlar yardımlarınızı şimdiden bekliyorm tşk...

kol@j

kol@j

Üye
tekrar kurmayı denedin mi?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Başlat'a tıkla , arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz.Çıkan ekranda bir müddet bekle.Karşına Windows tabanlı servisler gelecek.Burada Internet Explorer klasörünü göreceksin.Onun üzerindeki işareti kaldır , çıkan soruya evet de.Bir müddet bekle , kapatma işlemi sonlandıktan sonra PC'ye restart çektir.PC açıldıktan sonra tekrar Başlat'a tıkla.Arama çubuğuna cmd yaz ve Enter'a bas.Komut satırına sfc /scannow yaz.Buradaki işlem tamamlandıktan sonra tekrar Başlat'a tıkla , arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz.Orada Internet Explorer klasörünü bul ve kutucuğu işaretle.Sonra uygula deyip PC'yi yeniden başlat.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Başlat'a tıkla , arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz.Çıkan ekranda bir müddet bekle.Karşına Windows tabanlı servisler gelecek.Burada Internet Explorer klasörünü göreceksin.Onun üzerindeki işareti kaldır , çıkan soruya evet de.Bir müddet bekle , kapatma işlemi sonlandıktan sonra PC'ye restart çektir.PC açıldıktan sonra tekrar Başlat'a tıkla.Arama çubuğuna cmd yaz ve Enter'a bas.Komut satırına sfc /scannow yaz.Buradaki işlem tamamlandıktan sonra tekrar Başlat'a tıkla , arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz.Orada Internet Explorer klasörünü bul ve kutucuğu işaretle.Sonra uygula deyip PC'yi yeniden başlat.

abi yardımların için teşekkürler ama cmd de taratırken %45de takıldı ve işlemi gerçekleştiremedi :( :

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sistem dosyalarında hata var ya da bir şekilde zarar görmüş.Sistem geri yüklemeyi dene.

Takipçi Satın Al

Üst Alt