internet çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majestybatu

Üye
    Konu Sahibi
internet çalışmıyor
herkese iyi günler,
geçen telefonum evde suya düştü, çıkardım kapattım telefonu batarya ve ssim kartını ayırdım, bi süre bekledim çalıştırdım açılmadı başta, ekranda nokia yazısı çıkıyor fakar sonra ekran karıncalanıp siyah oluyordu. 1 gün bekledim, telefonu açtım çalıştı telefon ekranıda açıldı, su vardı ekranda fakat bir süre sonra gitti, bir kaç sorunum var, internetim çalışmıyor, yani internet bağlantısı arattığımda operatorun internet seçeneği dahil hiç bir şey çıkmıyor, no connection yazısını görüyorum, batarya çabuk bitiyor, başka batarya koymama rağmen ve tarayıcıyı açtığımda takılıyor, page not responding çıkıp evet dememe ragmen kapanmıyor ve bir kaç programda aynı şekilde örneğin file manager açılmıyor, ve o sekme çıktığındada kapanmıyor siyah ekran olarak kalıyor. ne yapmamı önerirsiniz?
teşekkürler

WitchKing

Üye
geçmiş olsun. istersen bi içini aç temizle. sonuçta suya düştü. kurusa bile temizlemen lazım. nem falan vardır içinde haa-laa sonrada tekrar flash la versiyonu işini görcektir.

majestybatu

Üye
    Konu Sahibi
artı olarak aşırı ısınıyor ve kapattıktan sonra telefonda malfunction, device will shut down 10 sevonds yazısı çıkıyor, parçalarda bir sorun mu var acaba? teşekkürler

majestybatu

Üye
    Konu Sahibi
flashladım hiçbir düzelme olmadı, firmware versiyonundan dolayımı acaba, en son vardı gene en son flashladım?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Dostum ne yaparsan yap bikere yoldan çıkmış o telefon. Zamanla oksitlenme yapacak. Tuşlar basmayacak yada kendi kendine basacak. Elektronik bir cihaz sıvı ile temas ettiyse ondan fazla hayır bekleme. Bu tamamen donanımsal bir sorun. Yazılımsal değil...

majestybatu

Üye
    Konu Sahibi
oyunlar olsun, müzikler olsun, telefon güzel çalışıyor aslında fakat internet aradığımda bulunmuyor not ve dosya yoneticisinde takılıyor. düzeltme şansım hiçmi yok? parça değişiim olsa bile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt