İnternet bankacılı ile İban a EFT yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanzer16

Üye
    Konu Sahibi
İnternet bankacılı ile İban a EFT yapma
arkadaşlar kaç gündür internet üzerinden internet bankacılığı ile moneybookers a EFT yapmaya çalışıyorum
parayı yolladıktan yaklaşık yarım saat sonra param geri geliyor ve hatalı iban diye bir açıklama ile karşılaşıyorum
İban num sını mooneybookersin kendi sitesinden para yükle seçeneğinden ulaştım . Acaba yazımdamı bi hata yapıyorum

iBan: TR10 0006 2000 3990 0006 2974 35

İban kod yernide TR100006200039900006297435 şeklinde yazınca sığıyor ve hep öle yazarak denedim

greenmile

greenmile

Üye
aynı bankayı mı kullanıyosun moneybookers ile?

• Beğen
Tepkiler: tanzer16

tanzer16

Üye
    Konu Sahibi
hayır moneybookers garanti benimki halk

greenmile

greenmile

Üye
bunu bence monkeybookers ile görüşmen gerekiyor,bankayla ilgili bir sıkıntı olsa eft yi yapar yapmaz hata alman lazım ve hatalı girdiğin için o an izin vermez.Bu arada yazdığın iban doğru o şekilde yazılıyor zaten

----------Eklendi @ 16:22:56 ---------- Yazıldı @ 16:22:05 ----------

ha bide internet bankacılığında eft işlem kısıtlaması yok değil mi?

tanzer16

Üye
    Konu Sahibi
yok eft gönderebiliyorum . hatalı iban iadesi diye dekont geliyor ardindan param geri geliyor . moneybookers e ulaşmaya çalısayım o zaman iban i doğru yaziyorsam sorun bende değil demekki artik

greenmile

greenmile

Üye
ibanın birleşik yazılması bir yanlışlık sebebi değil rakamlarda bir yanlışlık yapmıyorsanız sorun yoktur.moneybookers la iletişim kurun sorununuz kısa sürede çözülecektir.

Utku

Utku

Üye
ibanı sil bence:ehe

greenmile

greenmile

Üye
para yatırırlar anca para çekemezler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...