Intercepting Hatasi ve Çözümü [sXe Injected Kapatilacak]

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Intercepting Hatasi ve Çözümü [sXe Injected Kapatilacak]

Bizim arkadaşta bu hatayı vermekteydi internet araştırmamız ve bilgilerimiz bize yardımcı oldu.Oyunu açarken bu sxe hatasını alıyorsanız ..

Çözüm:
HL.exe dosyasının uygun versiyonunu Sierra / HALF-LİFE içine temin ederseniz (kopyalama) sorununuz giderilecektir bu kadar basit bu sorunun çözüm noktası..
(Olmazsa sXe tekrar kurun)

Download:

CS 1.5:

CS 1.6:

OHH Bea artık sxe olmayan sunucu aramayacaksınız..

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR ve TheLastOttomans

e1b1

e1b1

Üye
ben counter ı bıraktığımda 8.6 dı

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Etiketler süper :D
Konu ile alakalı etiketler:
sxe injected kapatılacak hatası çözümü, sxe injected intercepting hatası çözümü, intercepting hatası sxe injected kapatılacak, sxe intercepting hatası, sxe 11 intercepting hatası, cs 1 6 sxe intercepting hatası, intercepting hatası, sxe injected kapatılacak hatası not defteri çözüm, sxe injected v11 2 intercepting hatası, sxe intercepting hatas, sxe injected kapatılacak hatası, cs 1 5 sxe injected kapatılacak hatası, cs 1 5 sxe intercepting hatası, intercepting ve not defteri, sxe intercepting hatası 11, intercepting hatası çözümü, cs 1 6 sxe intercepting hatası çözümü, v11 0 intercepting hatası, sxe injected hatasına çözüm, forumqs hl exe, sxe intercepting hatası çözümü 1 6, sxe injected hatası çözümü, sxe ınjected intercepting, exe injected kapatılacak, sxe intercepting hatası v11 2

Yararlı bir paylaşım ama fotoğraflarla nasıl yapılacağını da destekleseydin daha güzel olurdu :)
Ellerine sağlık.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye

Bizim arkadaşta bu hatayı vermekteydi internet araştırmamız ve bilgilerimiz bize yardımcı oldu.Oyunu açarken bu sxe hatasını alıyorsanız ..

Çözüm:
HL.exe dosyasının uygun versiyonunu Sierra / HALF-LİFE içine temin ederseniz (kopyalama) sorununuz giderilecektir bu kadar basit bu sorunun çözüm noktası..
(Olmazsa sXe tekrar kurun)

Download:

CS 1.5:

CS 1.6:

OHH Bea artık sxe olmayan sunucu aramayacaksınız..

Bazen bu da işe yaramaz. Yaramadığı zaman sxe ve oyunu silip baştan yüklersin garanti çözüm :) :oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bu hata bazen .dll uzantılı wall kullanırkende meydana geliyor :)
:tşk:

leospotin

leospotin

Üye
Bendeki sorun kimsede yok garanti.2 kere yeniden yükeldim ikisinide aynı hata hala :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

sana 2 sorum var
1. hiç silah yada adamlar da yeni eklenti yaptın mı ?
2. dosyalarda oynama yaptın mı ?

bende de aynı hata vardı biraz araştırdım yeni eklediğim silahlardan dolayı olmuş. eğer online oynamak istiyorsan sana şu siteyi tavsiye ederim. burdan C.S 1.6 nın online için uygun modunu ve hatasız SXE ve SXE FİX denen SXE hata düzeltme programını bulabilirsin.:oke:

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
Ben bu sxe hatasından çok çektim hl.exe değiştirmek windowsu lisanslamak gibi birçok yol denedim ama olmadı, en sonunda internet cafeden aşırdığım oyunu :naughty: sildim, internetten indirdim sorun düzeldi, yani son çare olarak oyunu başka bir kaynaktan yükleyip deneyin diyorum :oke:

Üst Alt