Steam SXE Hatası Çözümü | CS 1.6 Steam Sxe Not Defteri Hatası Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Steam SXE Hatası Çözümü | CS 1.6 Steam Sxe Not Defteri Hatası Çözüm
Steam ses sorunu, CS 1.6 ses sorunu, steam cs 1.6 ses gitmiyor, cs 1.6 steam ses gitmiyor, cs 1.6 ses sorunu çözümü, steam cs 1.6 ses sorunu ve çözüm, steam cs 1.6 ses sorununa çözüm


Counter-Strike Steam kullanıcıları bir süredir Sxe hataları nedeniyle oyunlarını kullanamıyorlardı. Steam yada Sxe'nin güncellenmesi durumunda bu sorun kalkacaktır muhtemelen ancak bu güncelleme aylardır ne yazık ki gelmedi. Durum böyle olunca da kendi çözümümüzü kendimiz üretmek durumunda kaldık.

Sizlere anlatacağım yöntemle oyunu sorunsuz biçimde kullanabileceksiniz ancak belirtmeliyim ki bu çözüm bana ait değildir.

1) Sistem tepsisinden Steam simgesine sağ tıklayın ve çıkış yapın.
2) C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life yolunu izleyin ve Half-Life klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri silin yada başka bir yere yedekleyin.
3) Aşağıda vermiş olduğum linkten indireceğiniz klasörün içindekileri az önce boşalttığımız Half-Life klasörünün içine atın.
4) Steam'i başlatın ve kütüphane sekmesinden Counter-Strike oyununu seçin. Counter-Strike sayfasında herhangi bir yere sağ tıklayarak özelliklere gidin. Açılan pencerede üst kısımda güncellemeler sekmesini göreceksiniz, buna tıklayın ve "Bu oyunu otomatik olarak güncelleme" seçeneğini seçin.










 
  • Beğen
Tepkiler: vasıfsız1


Üst Alt