Intel’den 14 yeni çift çekirdeki Ivy Bridge işlemci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Intel’den 14 yeni çift çekirdeki Ivy Bridge işlemci

Intel,
dört çekirdekli
Ivy Bridge
işlemcilerin ardından 14 yeni çift çekirdekli işlemcisinin duyurusunu yaptı. Intel, ilk olarak Core i5 ve Core i7 versiyonlarını, ardından çift çekirdekli Core i3 işlemcilerini bu yıl içinde yeni Pentium ve Celeron işlemcilerle birlikte satışa sunmayı planlıyor. 14 yeni çift çekirdekli işlemciden 6 tanesi, masaüstü; geri kalan işlemciler ise taşınabilir bilgisayarlar özellikleri taşıyor. Bu işlemciler arasında 4 tanesi de ultra düşük voltajla çalışma özelliğine sahip. Gelecek hafta Tayvan’da gerçekleşecek Computex 2012 fuarında firmaların düşük voltajlı Ultrabook bilgisayarları da tanıtması bekleniyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:tşk:...soz konusu ıntel olunca fıyatlar yıne dudak ucuklatacaga benzıyor....

• Beğen
Tepkiler: delrico
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
i7'yi çift çekirdekle anmayı düşünmezdim. Kendi prestijini zedeler...

Polymath

Polymath

Üye
i7 4 çekirdek kalmalı en az. Çift çekirdekteki amaç ne acaba :hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye
Öyle derken F/P bakımından iyi bişey çıkarmak sonuçta sadece çekirdekle bitmiyor i7 nin mimarisi falan baya yeni 2 çekirdeğe düşerse fiyatta düşer F/P bakımından mükemmel olur

Polymath

Polymath

Üye
Fİyat düşecek ama sonuçta performansın düşeceğide bariz. Bakalım hayırlısı göreceğiz. Benim demek istediğim Madem 2 çekirdek olacak i7. Adını değiştirsin. :)

Türe

Türe

Üye
:tşk: 14 çekirdek ilginçmiş :hmmm

Türe

Türe

Üye
Çok güzel de yanlış anlarım :ehe Bilgi için sağol :oke:

• Beğen
Tepkiler: Polymath
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Benim anlatmak istediğim o değil. Bilgisi kısıtlı olan kesim. Adam i7 diye makinayı alacak ama mesela arkadaşının i5'li bilgisayarı onunkinden daha hızlı olacak. Sonra ayıkla pirincin taşını :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Benim anlatmak istediğim o değil. Bilgisi kısıtlı olan kesim. Adam i7 diye makinayı alacak ama mesela arkadaşının i5'li bilgisayarı onunkinden daha hızlı olacak. Sonra ayıkla pirincin taşını :D
:kop2:
o konuda merak etme...
bilinsiz kullanıcıya herzaman ayıklanacak bir tabak pirinç düşüyor :haha:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
aleranol

aleranol

Üye
Hmm intel turboyu aynı bırakmış :hmmm Ben daha performanslı birşey beklerdim hızı felan artmış ama voltaja göre gayet iyi

atakan25

atakan25

Üye
çok saçma çift çekirdekli i7 mi olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt