Intel® Celeron® işlemci 900 nasıldır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Intel® Celeron® işlemci 900 nasıldır?
Arkadaşlar! İçinde bu işlemci bulunan bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum... Sorularım şunlar:
-Bu işlemci iş görür mü, windows 7 ile sorunsuz çalşır mı, photo shop, media player, office gibi programların tek tek veya beraber kullanımında pc kasılır mı?
-Core duo' dan farkı nedir, netbooklarda kullanılan atoma göre farkı nedir?
- Çift çekirdekli işlemcilere göre performası nasıldır? Ne kadar süre beni idare eder...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Özeliikleri de bunlar:
İşlemci tür : Intel® Celeron® işlemci 900
Saat hızı : 2.20 GHz
Ön Veri Yolu : 800 MHz
2. seviye önbellek : 1 MB

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Buna XP kursan bile kasma yapar.Özellikle bahsettiğin yazılımları yüklesen çok ağır işlem yaparsın.Core2Duo ile kıyaslanması yanlış olur çünkü Core2Duo Celeron'a göre çok kaliteli bir işlemcidir.Hiçbir şekilde alma.Elinde kalır.Eğer bütçeni belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.

umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Tşkler...Fiyatı uygun bu işlemciyi kullanan pclerin ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Artık bu işlemci miadini doldurduğu için tabikide ucuz. Ortağımın dediklerine katılıyorum. Eğer bütceni bize söyleyebilirsen sana yardımcı olabiliriz. Ama bu işlemcinin olduğu bir pc alma...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ulaş haklı.Modası geçtiği için çok ucuzladı.Core2Duo bile neredeyse eski sayılacak artık. :)

electro77

electro77

Üye
Boşuna alma derim git amd al.

umutinsani

umutinsani

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim cevaplarınız için... Piyasayı iyi araştırdım en uygun fiyatlılar Intel® Celeron® işlemci 900 olanlar şu an... Modası geçmesi ayrı ama kaç yıldır hep var gelişe gelişe geliyor celeron... Eğer dedim en azından pentium seviyesine ulamıştır hatta geçmiştir... Ama hala aynı kaldıysa almaya gerek yok... Sağolun...

_enqin_

_enqin_

Üye
bence celeron ve via(atom işlemcisi)pek iyi degil oyunlarda sorun yaşarssın amd önerilim intelde olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt